Adjust text size:

Vietä vappu TFO:n ja Johanna Förstin seurassa!

Ilmapalloja, simaa ja serpentiiniä – sekä tietenkin brunssi ja konsertti! Niistä on vappu tehty. Turun filharmonisen orkesterin vapunpäivän konsertti on energinen ja iloinen kokonaisuus viihdemusiikkia jazzahtavina sinfoniaorkesterisovituksina. Konsertista ei upeaa musisointia, suuria tunteita eikä vauhdikasta menoa puutu kun solistina kuullaan upeaa ja monipuolista Johanna Förstiä. Filharmonikoita johtaa Nick Davies ja kompissa nähdään Henri Mäntylä, piano, Arto Nurmi, basso sekä Teemu Eronen, rummut. Konsertissa on väliaika ja kesto on noin 2 tuntia. Lipunmyynti käy vilkkaana – nyt on aika varmistaa oma paikka! Love Story Konserttitalossa tiistaina 1.5. klo 15.00. Ennen konserttia on mahdollista nauttia herkullinen vappubrunssi klo 13, tilaa tästä.

Konsertissa kuullaan ikonisia kappaleita tunnetuista elokuvista, tunteikkaita rakkausballadeja sekä mieleenpainuvia sovituksia viihdemusiikin eri vuosikymmeniltä: 

I wanna be loved by you
Siks oon mä suruinen
Moon River
En vastaa, jos soitat
Love story (Where do I begin)
Paratiisi
Sekaisin
Mikset mua huomaa
Sway 
Skyfall
Ei aina käy niin kuin haaveillaan (You only live twice)
River deep mountain high
Can't Take my eyes off of you

Johanna Försti aloitti musiikillisen uransa 10-vuotiaana viulunsoitolla mutta päälle parikymppisenä rytmimusiikki vei mennessään ja viulistinura vaihtui laulamiseen. Hän on laulanut useiden eri artistien levyillä sekä toiminut lukuisien yhtyeiden solistina. 

Ensimmäisen soololevy taiteilijanimellä JO STANCE julkaistiin lokakuussa 2010. Levy on sävelletty, sovitettu ja soitettu yhteistyössä tuottaja/muusikko Teppo Mäkysen kanssa. Samana vuonna Johanna sai myös kunnian laulaa Linnan Juhlien solistina. 

Johanna on toiminut vuosia Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman toisena solistina sekä Obladii-musiikkivisailun toisena kapteenina. Viime vuonna Johanna osallistui "Tähdet, Tähdet" -kilpailuun, sijoittuen toiseksi.