Adjust text size:

Valitse itsellesi sopiva kausikortti!

Torstaisarja

Torstaisarjalla koet kahdeksan konserttia syksyn aikana ja sarjakortilla saat kokonaishinnasta 20% alennusta. Sarja alkaa 5.9. ja päättyy 21.11. Sarjaan kuuluu Christian Vasquezin johtama avajaiskonsertti, pasunisti Darren Acostan tulkinta Jukka Tiensuun teoksesta Suuna ja Mauritz Stillerin mykkäelokuva Laulu tulipunaisesta kukasta sinfoniaorkesterin säestyksellä. Lisäksi sarjassa koetaan muun muassa norjalaista ja tanskalaista viulumusiikkia Christina Åstrandin tulkitsemana sekä Alban Bergin seitsemän varhaista laulua mezzosopraano Erica Backin laulamana.
Tutustu konsertteihin ja osta syksyn torstaisarja 5.9. mennessä!

Perjantaisarja

Syksyn perjantaisarjaan kuuluu kuusi konserttia, ja sarjakortilla saat kokonaishinnasta 20% alennusta. Sarja alkaa 6.9. ja päättyy 29.11., eli sinfoniaa riittää pitkin syksyä. Sarjan konserteissa kuulet muun muassa, miten sellisti Andrei Ioniță tulkitsee Pjotr Tšaikovskin Rokokoo-muunnelmat ja Chopin-pianokilpailun voittaja Yulianna Avdeeva soittaa säveltäjän 2. pianokonserton. Lisäksi sarjaan kuuluu Patrik Kleemolan tähdittämä kitarakonsertti, Olli Mustosen Beethoven-konsertti ja Julian Rachlin tulkitsemassa Prokofjevia ja Mozartia. Perinteisten sinfonioiden lisäksi sarjaan kuuluu beatbox-sensaatio Felix Zengerin ja basisti-säveltäjä Lauri Porran Flyover beatbox! -konsertti.
Tutustu konsertteihin ja osta syksyn perjantaisarja 6.9. mennessä!

Kamarimusiikkisarja

Kamarimusiikkisarjassamme orkesterin muusikot esittävät itse suunnittelemaansa ohjelmistoa eri aikakausilta. Syksyn aikana koetaan neljä kamarimusiikkikonserttia ja sarjakortilla saat kokonaishinnasta 15% alennusta. Ensimmäinen kuullaan Turun päivänä 15.9., ja ohjelmassa on romantiikan ajan musiikkia. Seuraava konsertti pidetään Ruissalon kaunissa Villa Marjaniemen huvilassa ja on omistettu Clara Schumannille. Sibelius-museossa kuullaan kolmas konsertti, ja luvassa on Tšekkiläisen taidemusiikin kuuluisimpia nimä. Sarja päättyy Turun linnaan, jossa kuullaan mm. Schönbergin kuuluisa teos Kirkastettu yö.
Tutustu konsertteihin ja osta syksyn kamarimusiikkisarja 15.9. mennessä!

Deluxe-sarja

Deluxe-sarja sopii musiikin suurkuluttajille. Sarjaan kuuluu yksitoista konserttia syksyn aikana, ja sarjalla koet kaikki TFO:n kauden orkesterikonsertit avajaiskonsertista joulukonserttiin. Joulukonsertti kuullaan tänä vuonna Tuomiokirkossa ja ohjelmistossa kuullaan klassisen musiikin joulunajan teoksia sopraano Tuuli Lindebergin loistaessa solistina. Kahteen kertaan esitettävistä konserteista voit valita sinulle sopivamman päivämäärän. Kausikortilla saat kokonaishinnasta 25% alennusta.
Tutustu konsertteihin ja osta syksyn Deluxe-sarja 6.9. mennessä!

SOS-sarja - eli sävellä oma sarjasi!

Jos mikään valmiista konserttisarjoista ei ole mieleesi, voit myös muodostaa itsellesi mieluisimmista konserteista oman sarjan. SOS - sävellä oma sarja - on erinomainen vaihtoehto silloin, jos käyt useasti konserteissa, mutta valmis kausikortti tuntuu liian sitovalta. Kun valitset vähintään viisi konserttia, saat kokonaishinnasta 20% alennusta. SOS-sarjaan voit sisällyttää mitä vain TFO:n konsertteja - niin perinteisiä sinfoniakonsertteja, lastenkonsertteja, teemakonsertteja kuin kamarimusiikkikonserttejakin. Myös tämän syksyn uutuuskonsertin, Suomessa ennen kokemattoman Open Orchestran, voit lisätä SOS-sarjaasi.

Uteliaat aloittelijat

Konserteista nauttimiseen ei tarvita ennakko-osaamista! Jos kuitenkin tuntuu siltä, että haluaisit tietää klassisesta musiikista enemmän, on Uteliaat aloittelijat -sarja sinua varten. Sarjaan kuuluu kolme konserttia syksyn aikana, ja ennen jokaista konserttia kokoonnutaan klo 17.30 Konserttitalolla ja tutustutaan musiikin monipuoliseen maailmaan Turun AMK:n musiikin koulutusohjelman päällikön Eero Linjaman johdolla. Ensimmäisessä konsertissa 20.9. nähdään kilpailuvoittajat kapellimestari Elim Chan ja pianisti Yulianna Avdeeva, toisessa 11.10. kitaristi Patrik Kleemola ja kolmannessa 1.11. orkesterin suosittu päävierailija Julian Rachlin.
Tutustu konsertteihin ja osta syksyn Uteliaat aloittelijat -sarjalippu 20.9. mennessä!

Osta sarjalippu

Sarjaliput ja kausikortit myydään Konserttitalon Ars Musicasta, Aninkaistenkatu 9. Ars Musica on avoinna klo 12-17. Lisäksi voit ottaa yhteyttä myyntipalveluumme, joka on auki arkisin klo 9-15: puh. (02) 262 0333, kulttuuri.myynti@turku.fi.