Adjust text size:

Kouluille ja päiväkodeille

Tutustu musiikin kiehtovaan maailmaan Turun filharmonisen orkesterin kanssa! Tule koululaiskonserttiin tai kurkista kenraaliharjoituksiin. Muista myös Ysivip!

Koululaiskonsertti: TFO & AMMUU!

KE 22.3. |10.30 
KE 22.3. |12.30
TO 23.3. | 10.30
PE 24.3. | 10.30

Mikk Murdvee, kapellimestari

Kun lastenmusiikkiorkesteri Ammuu! yhdistää voimansa sinfoniaorkesterin kanssa, luvassa on kokonaisvaltainen ja monitasoinen konserttielämys. Traktoriajelua, sointikylpyjä, ongintaa, rytmittelyä, hiekkakakkuja, löylyä, menninkäisen kieltä. Koululaiskonsertissa kuullaan suosituimpia lauluja ja leikkejä uljain, tuorein sovituksin kaikilta Ammuun! levyiltä.

Konsertin kesto on n. 45 min. Konsertti soveltuu kaikenikäisille, mutta suositeltu ikäryhmä on 1.–4. lk. oppilaat ja päiväkoti- ja esikouluikäiset lapset.
Lipun hinta 3 €, ryhmän mukana tuleva opettaja/avustaja veloituksetta. Mukaan pääsee ilmoittautumisjärjestyksessä ja varaukset ovat sitovia. Ennakkovaraukset 7.3. mennessä.

Ilmoittautuessasi kerro seuraavat tiedot: mihin ilmoittaudutte, henkilömäärä, yhteystiedot ja yhteyshenkilön nimi sekä tarvittaessa laskutusosoite.

Ryhmävaraukset ma–pe klo 9–15: Turun kulttuurin myyntipalvelu, puh. (02) 262 0333, kulttuuri.myynti@turku.fi. Liput ovat lunastettavissa myös suoraan Turun kulttuurikauppa Ars Musicasta, Konserttitalo, Aninkaistenkatu 9, avoinna ma–pe 11–17.

Elämyspolkukonsertit 4. luokkalaisille

KE 22.3. |12.30.
PE 24.3. | 10.30.

Ryhmävaraukset 4 lk. elämyspolkukonsertteihin:

Suunnittelija Paula Gestranius / Sivistystoimiala, suunnittelu- ja kehittämispalvelut
paula.gestranius@turku.fi / +358 50 432 3569
Ilmoittautumislomake: https://www.webropolsurveys.com/S/7BF589CC4B1C7CB8.par

 

AVOIMET KENRAALIHARJOITUKSET

Turun filharmoninen orkesteri tarjoaa koululais- ja päiväkotiryhmille mahdollisuuden tulla tutustumaan orkesterisoiton salaisuuksiin filharmonikoiden kenraaliharjoitukseen, jossa harjoitellaan kuluvan viikon konserttiohjelmistoa. Vierailuun on mahdollista valmistautua etukäteen lähetettävän ennakkomateriaalin avulla. Kenraaliharjoituksen seuraaminen on maksutonta ja sisältää lyhyen esittelyn Konserttitalolla puoli tuntia ennen harjoituksen alkua. Esittelyt alkavat klo 10.30. Tilaisuus päättyy noin klo 11.45. Kevään 2017 avoimet kenraaliharjoitukset:

VIIMEINEN MUISTO

To 19.1. klo 11, Turun konserttitalo

Daniel Blendulf, kapellimestari
Tuomas Lehtosello

 

BOHEEMIELÄMÄÄ

To 2.2. klo 11, Turun konserttitalo

Anja Bihlmaier, kapellimestari
Fumiaki Miura, viulu
Jonathan Roozeman, sello

 

VIVAVIOLA!

Pe 31.3. klo 11, Turun konserttitalo

Jonathan Berman, kapellimestari
Jasmine Beams, alttoviulu

 

KEVÄTHUUTO

To 4.5. klo 11, Turun konserttitalo

Christian Vásquez, kapellimestari
Pacho Flores, trumpetti

 

Tiedustelut ja ilmoittautumiset:
tuottaja Pekka Haapanen

 

YSIVIP

Kulttuuriko kortilla?

No, tavallaan! Turkulaiset ysiluokkalaiset pääsevät nimittäin kaupungin kulttuuririentoihin ilmaiseksi Ysivip-korttia vilauttamalla. Turun filharmoninen orkesterin tarjoaa Ysivip-kortilla ilmaisen sisäänpääsyn seuraaviin kevätkauden 2017 konsertteihin:

Konserttipaikka: Konserttitalo, Aninkaistenkatu 9

Lipun voit noutaa konserttiviikon maanantaista lähtien Konserttitalon lippumyymälästä. Lipun saa, mikäli konsertissa on tilaa. Ei ennakkovarauksia. Lippuja voi lunastaa kortilla yhden per konsertti ja lunastajan tulee varautua esittämään Ysivip-kortti sekä lippua lunastaessa että lippua tarkastettaessa.

 

OPISKELIJAT

Ennakkoon ostetun opiskelijalipun hinta on jälkimmäinen ilmoitetuista hinnoista. Konserttipäivänä opiskelijalipun voi ostaa kolmella eurolla, mikäli paikkoja on jäljellä. Ei varauksia. Etu on henkilökohtainen ja se myönnetään voimassaolevaa opiskelijakorttia vastaan.

Turun filharmonisen orkesterin lastentoimintaa tukee OP Turun Seutu.

op_logot_ja_hipot_fi.png