MUUTA TEKSTIN KOKOA:

Liput

Tiedustelut, varaukset ja ryhmämyynti

Turun konserttitalon puhelinmyynti

Puhelin: ma–pe klo 9–15
Puh. (02) 262 0333
kulttuuri.myynti@turku.fi
Turun konserttitalon lipunmyynti on suljettu ma 19.2. sairastapauksen vuoksi. Ars Musica palvelee normaalisti.

Myyntipisteet

Turun kulttuurikauppa Ars Musica

Turun konserttitalo, Aninkaistenkatu 9
Ma–pe klo 11–17 ja tapahtumien yhteydessä
Puh. (02) 233 3663

 

Turun kulttuurikauppa Ars Musica palvelee Turun konserttitalon lippukassassa (Aninkaistenkatu 9) maanantaista perjantaihin klo 11–17. Lisäksi kulttuurikauppa on auki aina tilaisuuksien yhteydessä alkaen tuntia ennen tilaisuuden alkua viimeisen väliajan loppuun saakka. Kulttuurikauppa ei myy lippuja konserttien yhteydessä (jolloin Konserttitalolla on ovimyyntiä) eikä varaa lippuja puhelimitse. Kulttuurikaupasta ostetuista Turun filharmonisen orkesterin ja Konserttitalon tapahtumien lipuista ei veloiteta palvelumaksua. Sen sijaan kulttuurikaupasta ostetuista Turun Musiikkijuhlien ja Naantalin Musiikkijuhlien lipuista veloitetaan palvelumaksu. Kulttuurikaupasta voi ostaa konserttilippujen lisäksi musiikkitallenteita, musiikkiaiheisia matkamuistoja ja Turun kulttuurin tuotteita.

Lippujen maksuvälineenä käy myös Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit.

Lippupiste

Lippupiste perii lippukohtaisia toimitusmaksuja toimitustavasta riippuen.

Ovimyynti

Konsertti-iltoina liput voi ostaa konserttipaikalta tunti ennen konsertin alkua.

Lahjakortit

Anna lahjaksi konserttielämys! Lahjakortti käy Turun filharmonisen orkesterin konsertteihin ja muihin tapahtumiin Turun konserttitalossa. Lahjakortti on voimassa vuoden ostohetkestä alkaen.

Hintaryhmät

Lippujen hinnat on ilmoitettu muodossa normaali/eläkeläinen/alennus (esimerkiksi 21/16/9 €). Lipun ostajan on varauduttava esittämään eläkeläistodistus tai alennukseen oikeuttava todistus tapahtumapaikalla. Alennuslippu koskee opiskelijoita, alle 16-vuotiaita, varus- ja siviilipalvelusmiehiä sekä työttömiä.

Opiskelijat

Ennakkoon ostetun opiskelijalipun hinta on jälkimmäinen ilmoitetuista hinnoista. Konserttipäivänä opiskelijalipun voi ostaa sinfoniakonserttiin kolmella eurolla, mikäli paikkoja on jäljellä. Ei varauksia. Etu on henkilökohtainen ja se myönnetään voimassaolevaa opiskelijakorttia vastaan.

Liikuntarajoitteiset

Huomioittehan, että paikkoja liikuntaesteisille on rajoitetusti. Saattaja pääsee Turun filharmonisen orkesterin tilaisuuteen saattajakortilla ilmaiseksi (paikka varattava).