MUUTA TEKSTIN KOKOA:

Liput

Tiedustelut, varaukset ja ryhmämyynti

Turun konserttitalon puhelinmyynti

Puhelin: ma–pe klo 9–15
Puh. (02) 262 0333
kulttuuri.myynti@turku.fi
 

Myyntipisteet

Turun kulttuurikauppa Ars Musica

Turun konserttitalo, Aninkaistenkatu 9
Ma–pe klo 12–17 ja tapahtumien yhteydessä.
Puh. (02) 233 3663

 

Turun kulttuurikauppa Ars Musica palvelee Turun konserttitalon lippukassassa (Aninkaistenkatu 9) maanantaista perjantaihin klo 12–17. Lisäksi kulttuurikauppa on auki aina tilaisuuksien yhteydessä alkaen tuntia ennen tilaisuuden alkua viimeisen väliajan loppuun saakka. Kulttuurikauppa ei myy lippuja konserttien yhteydessä (jolloin Konserttitalolla on ovimyyntiä) eikä varaa lippuja puhelimitse. Kulttuurikaupasta ostetuista Turun filharmonisen orkesterin ja Konserttitalon tapahtumien lipuista ei veloiteta palvelumaksua. Sen sijaan kulttuurikaupasta ostetuista Turun Musiikkijuhlien ja Naantalin Musiikkijuhlien lipuista veloitetaan palvelumaksu. Kulttuurikaupasta voi ostaa konserttilippujen lisäksi musiikkitallenteita, musiikkiaiheisia matkamuistoja ja Turun kulttuurin tuotteita.

Lippujen maksuvälineenä käy myös Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit.

Lippupiste

Lippupiste perii lippukohtaisia toimitusmaksuja toimitustavasta riippuen.

Ovimyynti

Konsertti-iltoina liput voi ostaa konserttipaikalta tunti ennen konsertin alkua.

Lahjakortit

Anna lahjaksi konserttielämys! Lahjakortti käy Turun filharmonisen orkesterin konsertteihin ja muihin tapahtumiin Turun konserttitalossa. Lahjakortti on voimassa vuoden ostohetkestä alkaen.

Hintaryhmät

Lippujen hinnat on ilmoitettu muodossa perus / eläkeläinen / alennus (esimerkiksi 23/18/9 €). Alennuslippu koskee opiskelijoita, alle 18-vuotiaita, varus- ja siviilipalvelusmiehiä sekä työttömiä. Lipun ostajan on varauduttava esittämään eläkeläistodistus tai alennukseen oikeuttava kortti tapahtumapaikalla. 

Opiskelijaliput

Opiskelijaliput etukäteen ostettuina alennushintaan (toinen tai kolmas ilmoitettu hintaryhmä). Opiskelijaliput saman päivän konsertteihin 3 €, jos paikkoja on jäljellä. Ei varauksia. Ei koske kamarimusiikki- eikä lastenkonsertteja. Etu on henkilökohtainen ja se myönnetään voimassaolevaa opiskelijakorttia vastaan.

Saavutettavuus

Liikuntarajoitteisille on rajoitetusti paikkoja. Sekä liikuntarajoitteinen että saattajakortin näyttävä saattaja voivat lunastaa liput Turun filharmonisen orkesterin tilaisuuksiin 50 % alennuksella perushinnasta.