MUUTA TEKSTIN KOKOA:

Liput

Kausikortit kevään 2015 konsertteihin tulevat myyntiin 12.11.2014.
Irtoliput kevään 2015 konsertteihin tulevat myyntiin 20.11.2014.

Tiedustelut, varaukset ja ryhmämyynti

Turun konserttitalon myyntipalvelu
Ma–pe klo 9–15
Puh. (02) 262 0333
kulttuuri.myynti@turku.fi

Myyntipisteet

Turun kulttuurikauppa Ars Musica
Turun konserttitalo, Aninkaistenkatu 9
Ma–pe klo 11–17 ja tapahtumien yhteydessä
Puh. (02) 233 3663
Ars Musica on suljettu 22.–26.12.2014 ja 1.–6.1.2015

Turun kulttuurikauppa Ars Musica palvelee Turun konserttitalon lippukassassa (Aninkaistenkatu 9) maanantaista perjantaihin klo 11–17. Lisäksi kulttuurikauppa on auki aina tilaisuuksien yhteydessä alkaen tuntia ennen tilaisuuden alkua viimeisen väliajan loppuun saakka. Kulttuurikauppa ei myy lippuja konserttien yhteydessä (kun Konserttitalolla on ovimyyntiä) eikä varaa lippuja puhelimitse. Kulttuurikaupasta ostetuista lipuista ei veloiteta palvelumaksua. Kulttuurikaupasta voi ostaa konserttilippujen lisäksi musiikkitallenteita, musiikkiaiheisia matkamuistoja ja Turun kulttuurin tuotteita. 

Lippupalvelu

Lippupalvelu perii lippukohtaisia toimitusmaksuja toimitustavasta riippuen.

​Huomio! Kullervon Logomon konsertin (5.12.2014) yksittäis- ja ryhmäliput ovat poikkeuksellisesti myynnissä Lippupisteellä Lippupisteen palvelupisteissä ja Lippupisteen verkkokaupassa.

Ovimyynti
Konsertti-iltoina liput voi ostaa konserttipaikalta tunti ennen konsertin alkua. Loppuunmyydyissä tilaisuuksissa ei ole ovimyyntiä.

Lahjakortit

Anna lahjaksi konserttielämys! Lahjakortti käy Turun filharmonisen orkesterin konsertteihin ja muihin tapahtumiin Turun konserttitalossa. Lahjakortti on voimassa vuoden ostohetkestä alkaen.

Hintaryhmät

Lippujen hinnat on ilmoitettu muodossa normaali/eläkeläinen/alennus (esimerkiksi 21/16/9 €) tai normaali / eläkeläinen ja alennus (esimerkiksi 13/9 €). Lipun ostajan on varauduttava esittämään eläkeläistodistus tai alennukseen oikeuttava todistus tapahtumapaikalla. Alennuslippu opiskelijoita, alle 16-vuotiaita, varus- ja siviilipalvelusmiehiä sekä työttömiä.

Opiskelijat
Ennakkoon ostetun opiskelijalipun hinta on jälkimmäinen ilmoitetuista hinnoista. Konserttipäivänä opiskelijalipun voi ostaa sinfoniakonserttiin kolmella eurolla, mikäli paikkoja on jäljellä. Ei varauksia. Etu on henkilökohtainen ja se myönnetään voimassaolevaa opiskelijakorttia vastaan.

Liikuntarajoitteiset
Huomioittehan, että paikkoja liikuntaesteisille on rajoitetusti. Saattaja pääsee Turun filharmonisen orkesterin tilaisuuteen saattajakortilla ilmaiseksi (paikka varattava).