MUUTA TEKSTIN KOKOA:

Tutustu ja vuokraa

Konserttitalo on Turun filharmonisen orkesterin kotisali.
Talon akustisessa suunnittelussa on huomioitu myös muutkin kuin musiikilliset tarpeet. Esiintymistilana sali soveltuu hyvin myös puhetilaisuuksiin ja teatteriesityksiin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Konserttisali

Viuhkamaisesti avautuva konserttisali jakautuu kaltevasti nousevaan alapermantoon, jossa on 633 istumapaikkaa ja porrastetusti nousevan yläpermantoon, jossa on 369 istumapaikkaa. Näkyvyys ja kuuluvuus ovat kaikkialla salissa erinomaiset. Konserttisalissa on 1002 istumapaikkaa.

Aulatilat

Aulatilat (ala-aula 947 m2 ja yläaula 489 m2) ovat avarat ja toimivat: niissä on järjestetty muun muassa auto-, vene-, muoti- ja kauneusmessuja sekä erilaisia tapahtumia ja näyttelyitä. Valoisa, A-oikeuksin varustettu kahvio liittyy suoraan ala-aulaan.

Studio

60-paikkainen studio on sopiva tila nauhoituksille, kuvauksille ja kokouksille. Siirrettävillä akustiikkaelementeillä tila saadaan kaikuvaksi tai kaiuttomaksi tarpeen mukaan.

Kahvila

Konserttitalolla on A-oikeuksin varustettu kahvila. Ala-aulan kahvilan lisäksi yläaulassa toimii omat palvelupisteet. Kahvilatoimintaa hoitaa Enkelin Sävel.

Tilavuokraus

Konserttitaloa vuokrataan ulkopuolisille konserttijärjestäjille, yrityksille, yhdistyksille sekä yksityishenkilöille. Konserttisalin lisäksi aulatiloja vuokrataan sellaisinaan tai osia niistä erilaisiin näyttelyihin ja esittelyihin. Tarjolla on myös kokouspaketteja, joihin sisältyy kokoustila, perustekniikka, vaatesäilytys sekä halutut ruokailut.

Konserttitalon yläaula tarjoaa upeat puitteet myös ikimuistoisille juhlille. Häävastaanotot, merkkipäivät, muistotilaisuudet, väitöstilaisuudet tai tunnelmalliset pikkujoulut – Konserttitalon yläaula on niille arvoisensa juhlapaikka. Juhlapakettiin sisältyy Konserttitalon vuokra ja tarvittava henkilökunta. Kysy lisää ja pyydä tarjous!

Talon vuokraukset ja tiedustelut

Jukka Ranta
puh. (02) 262 0961 (arkisin klo 9-15)
kulttuuri.tilat@turku.fi

Ryhmämyynti ja palvelut yrityksille

Turun konserttitalon myyntipalvelu
puh. (02) 262 0333 (arkisin klo 9-15)
kulttuuri.myynti@turku.fi

Tilat ja tekniikka

Käyttöpäällikkö Janne Sundqvist
Valo- ja äänimestari Eerik Hovi
Vahtimestari Ari Nurminen