MUUTA TEKSTIN KOKOA:

Kysymykset ja vastaukset

Mistä voin tiedustella konserttipaikalle unohtuneista tavaroista?

Turun konserttitaloon unohtuneita tavaroita voi tiedustella käyttöpäälliköltä tai paikan päällä Konserttitalon henkilökunnalta. 

Saako konserteissa valokuvata?

Konserttisalissa konserttien ja tapahtumien valokuvaus ja taltiointi on kielletty. Konserttitalon muissa tiloissa saa kuvata, mikäli se ei häiritse muita kävijöitä tai talon toimintaa. Erillisiä kuvauslupia voi tiedustella Turun filharmonisen orkesterin tiedottaja-markkinoijalta.

Minne voin pysäköidä auton?

Konserttitalolla ei ole omaa paikoitusaluetta, mutta lähikatujen varsilla sekä Puutorin parkkiluolassa on tilaa henkilöautoille. 

Miten toimitan kiitoksen taiteilijalle?

Taiteilijoille voi toimittaa kukkia tai muita kiitoksia jättämällä ne Konserttitalon naulakkohenkilökunnalle (tai muilla konserttipaikoilla henkilökunnalle). Tarkistathan, että lahjasta käy selkeästi ilmi sekä saaja että antaja.

Onko Konserttitalolla naulakkopalvelua?

Turun konserttitalolla on maksullinen naulakkopalvelu. Hinta on 1 €/hlö (2014). 

Mitä tapahtumia Turun Konserttitalolla on?

Turun konserttitalo mukautuu monenlaiseen käyttöön ja toimii ympäri vuoden tiiviisti eri tapahtumien näyttämönä. Se on omistajansa Turun kaupungin oman sinfoniaorkesterin, Turun filharmonisen orkesterin kotisali.

Mistä voin ostaa käsiohjelman?

Sinfonia- ja teemakonserttien käsiohjelmia voi ostaa konserttipaikalta. Kamarimusiikkikonserttien käsiohjelmalehtinen sisältyy lipun hintaan. Käsiohjelmassa on esitelty konsertin ohjelma ja taiteilijat.

Mikä on konserttitiedoissa mainittu "varaslähtö"?

Varaslähtö on konserttivieraille avoin tilaisuus, jossa tutustutaan tarkemmin illan konsertin ohjelmaan. Usein orkesterin intendentin haastateltavana on konsertin kapellimestari, solisti tai säveltäjä. Varaslähdöt järjestetään Konserttitalon ala-aulan kahviossa tuntia ennen konsertin alkua.