MUUTA TEKSTIN KOKOA:

Kouluille ja päiväkodeille

Tutustu musiikin kiehtovaan maailmaan Turun filharmonisen orkesterin kanssa! Tule koululaiskonserttiin tai kurkista kenraaliharjoituksiin. Muista myös Ysivip!

Pähkinänsärkijä - Koululaiskonsertti

6.11.2018 klo 10.30     Ilmoittaudu tästä

7.11.2018 klo 10.00     Ilmoittaudu tästä

Eero Lehtimäki, kapellimestari
Aura of Puppets
Timo Ollila, valosuunnittelu

Pjotr Tšaikovski: Pähkinänsärkijä op. 71 (osia baletista, konserttiversio)

Tšaikovskin klassikkobaletti Pähkinänsärkijän tarinan synkempi alkuperäisversio herää henkiin TFO:n ja Aura of Puppets -nukketeatteriverkoston tulkitsemana. E. T. A. Hoffmannin satuun perustuvassa tarinassa Clara-tyttö näkee jouluaattona ihmeellisen unen, jossa esiintyvät niin jättiläishiiret ja piparkakkusotilaat kuin elävät pähkinänsärkijätkin. Nykynukketeatterin keinoin kerrottu tarina on upea visuaalinen kokonaisuus, joka nostaa esille kaikenikäisiä koskettavia teemoja ja hyödyntää eri taiteenlajeja luoden uudenlaista näyttämöestetiikkaa. Päiväkonsertit vain ryhmille.

Konsertin kesto n. 1 h, ei väliaikaa.

Konsertti soveltuu kaikenikäisille, mutta sisältää jännittäviä tunnelmia. Mikäli haluat lisätietoa, ota yhteyttä tuottaja Heidi Pulkkiseen, puh. 044 907 2090

Liput: 3€/hlö. Ryhmän mukana tuleva opettaja/avustaja veloituksetta. Mukaan pääsee ilmoittautumisjärjestyksessä ja varaukset ovat sitovia. Ennakkovaraukset 25.10.2018 mennessä.

Tiedustelut ja varaukset myös puhelimitse numerosta: (02) 262 0333 (arkisin klo 9–15), tai sähköpostilla: kulttuuri.myynti@turku.fi

Avoimet kenraaliharjoitukset

Turun filharmoninen orkesteri tarjoaa koululais- ja päiväkotiryhmille mahdollisuuden tulla tutustumaan orkesterisoiton salaisuuksiin filharmonikoiden kenraaliharjoitukseen, jossa harjoitellaan kuluvan viikon konserttiohjelmistoa. Vierailuun on mahdollista valmistautua etukäteen lähetettävän ennakkomateriaalin avulla. Kenraaliharjoituksen seuraaminen on maksutonta ja sisältää lyhyen esittelyn Konserttitalolla puoli tuntia ennen harjoituksen alkua. Esittelyt alkavat klo 10.30. Tilaisuus päättyy noin klo 11.45.

Syksyn 2018 avoimet kenraaliharjoitukset: 21.9/25.10/22.11

Tiedustelut ja ilmoittautumiset:
tuottaja Heidi Pulkkinen

 

YSIVIP

Kulttuuriko kortilla?

ysivip_kortti_2018-b_002.jpg
 

No, tavallaan! Turun koulujen ysiluokkalaiset pääsevät nimittäin kaupungin kulttuuririentoihin ilmaiseksi Ysivip-korttia vilauttamalla. Turun filharmoninen orkesteri tarjoaa Ysivip-kortilla ilmaisen sisäänpääsyn seuraaviin syyskauden 2018 konsertteihin:

Konserttipaikka: Konserttitalo, Aninkaistenkatu 9

Lipun voit noutaa konserttiviikon maanantaista lähtien Konserttitalon lippumyymälästä. Lipun saa, mikäli konsertissa on tilaa. Ei ennakkovarauksia. Lippuja voi lunastaa kortilla yhden per konsertti ja lunastajan tulee varautua esittämään Ysivip-kortti sekä lippua lunastaessa että lippua tarkastettaessa.

 

OPISKELIJAT

Ennakkoon ostetun opiskelijalipun hinta on jälkimmäinen ilmoitetuista hinnoista. Sinfoniakonsertteihinopiskelijalipun voi ostaa konserttipäivänä kolmella eurolla, mikäli paikkoja on jäljellä. Ei varauksia. Etu on henkilökohtainen ja se myönnetään voimassaolevaa opiskelijakorttia vastaan.

Turun filharmonisen orkesterin lastentoimintaa tukee OP Turun Seutu.

op_logot_ja_hipot_fi.png