MUUTA TEKSTIN KOKOA:

Kouluille ja päiväkodeille

Tutustu musiikin kiehtovaan maailmaan Turun filharmonisen orkesterin kanssa! Tule koululaiskonserttiin tai kurkista kenraaliharjoituksiin. Muista myös Ysivip!

Fantastique! - Koululaiskonsertti

28.11.2017 klo 10

29.11.2017 klo 10.30

Alberto Hold-Garrido, kapellimestari
Timo Ollila, valosuunnittelu  
Tanssiteatteri ERI

Hector Berlioz: Fantastinen sinfonia

Berlioz’n Fantastisen sinfonian alaotsikko on ”Episodi erään taiteilijan elämästä”. Yksipuolisen rakkauden riuduttama säveltäjä kirjoitti ohjelmalliseen sinfoniaansa tarinan nuoresta rakastuneesta taiteilijasta. Sinfonia tekeekin vaikutuksen mestausmusiikillaan ja sapattivuoren noitien karkeloilla. Nyt klassikkoteoksen tulkintaan yhtyvät valosuunnittelija Timo Ollila ja tanssiteatteri ERI.

Konsertin kesto n. 1 h. Suositellaan 12-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Liput 3 €. Varaukset puhelimitse 02 262 0333 (ma–pe klo 9–15) tai sähköpostilla kulttuuri.myynti@turku.fi. Päiväkonsertit vain ryhmille.

 

AVOIMET KENRAALIHARJOITUKSET

Turun filharmoninen orkesteri tarjoaa koululais- ja päiväkotiryhmille mahdollisuuden tulla tutustumaan orkesterisoiton salaisuuksiin filharmonikoiden kenraaliharjoitukseen, jossa harjoitellaan kuluvan viikon konserttiohjelmistoa. Vierailuun on mahdollista valmistautua etukäteen lähetettävän ennakkomateriaalin avulla. Kenraaliharjoituksen seuraaminen on maksutonta ja sisältää lyhyen esittelyn Konserttitalolla puoli tuntia ennen harjoituksen alkua. Esittelyt alkavat klo 10.30. Tilaisuus päättyy noin klo 12. Syksyn 2017 avoimet kenraaliharjoitukset:

 

Totta vai tarua?

To 21.9.2017 klo 11, Turun konserttitalo

Jan Söderblom, kapellimestari
Tiina-Maija Koskela, sopraano
Roi Ruottinen, sello
Key Ensemble

 

Chitarra d'amore

Pe 6.10.2017 klo 11, Turun konserttitalo

Alessandro de Marchi, kapellimestari
Patrik Kleemola, kitara

 

Äärettömyyksiin

To 26.10.2017 klo 11, Turun konserttitalo

Christian Kluxen, kapellimestari
Juho Pohjonen, piano

 

Pohjolan tytär

To 16.11.2017 klo 11

Leif Segerstam, kapellimestari
Niamh McKenna, huilu

 

Tiedustelut ja ilmoittautumiset:
tuottaja Pekka Haapanen

 

YSIVIP

Kulttuuriko kortilla?

No, tavallaan! Turun koulujen ysiluokkalaiset pääsevät nimittäin kaupungin kulttuuririentoihin ilmaiseksi Ysivip-korttia vilauttamalla. Turun filharmoninen orkesteri tarjoaa Ysivip-kortilla ilmaisen sisäänpääsyn seuraaviin syyskauden 2017 konsertteihin:

Konserttipaikka: Konserttitalo, Aninkaistenkatu 9

Lipun voit noutaa konserttiviikon maanantaista lähtien Konserttitalon lippumyymälästä. Lipun saa, mikäli konsertissa on tilaa. Ei ennakkovarauksia. Lippuja voi lunastaa kortilla yhden per konsertti ja lunastajan tulee varautua esittämään Ysivip-kortti sekä lippua lunastaessa että lippua tarkastettaessa.

 

OPISKELIJAT

Ennakkoon ostetun opiskelijalipun hinta on jälkimmäinen ilmoitetuista hinnoista. Sinfoniakonsertteihinopiskelijalipun voi ostaa konserttipäivänä kolmella eurolla, mikäli paikkoja on jäljellä. Ei varauksia. Etu on henkilökohtainen ja se myönnetään voimassaolevaa opiskelijakorttia vastaan.

Turun filharmonisen orkesterin lastentoimintaa tukee OP Turun Seutu.

op_logot_ja_hipot_fi.png