MUUTA TEKSTIN KOKOA:

Kouluille ja päiväkodeille

Tutustu musiikin kiehtovaan maailmaan Turun filharmonisen orkesterin kanssa! Tule koululaiskonserttiin tai kurkista kenraaliharjoituksiin. Muista myös Ysivip!

 
 
 

 

 

Musiikkisatu Hilla ja Liisi -koululaiskonsertit


Esa Heikkilä, kapellimestari
Mari Kätkä, laulu 
Ulla Piispanen, laulu 
Tuomas Kesälä, piano
Puolalan musiikkiluokkien Piccolo-kuoro

Tuomas Kesälä & Jarkko Kiiski, sovitus 
Sari Airola, kuvitus ja visualisointi

Hilla ja Liisi ovat kaksi pientä musiikintäyteistä olentoa, vähän peikkomaista, kovasti inhimillistä, iloista ja eloisaa ystävystä. Koko perheen musiikkisadussa on riemukasta lähteä orkesterin säestämälle seikkailulle arjen ja juhlan sattumuksiin! Hilla ja Liisi on pitkänlinjan musiikkikasvattajien Mari Kätkän, Ulla Piispasen sekä Tuomas Kesälän säveltämä ja palkitun graafikon Sari Airolan kuvittama värikylläinen kokonaisuus, joka toimii sekä satuseikkailuna että lapsen ensimmäisenä johdatuksena orkesterimusiikin maailmaan. 

Ke 20.3.        10.00     Koululaiskonsertti I       Varaa liput
Ke. 20.3.        12.30     Koululaiskonsertti II      Varaa liput
To 21.3.         10.00     Koululaiskonsertti III     Varaa liput
Pe 22.3.        10.00     Koululaiskonsertti IV    Varaa liput

Huom! Jokaiseen konserttiin oma ilmoittautumislinkkinsä.
 

Avoimet kenraaliharjoitukset

Turun filharmoninen orkesteri tarjoaa koululais- ja päiväkotiryhmille mahdollisuuden tulla tutustumaan orkesterisoiton salaisuuksiin filharmonikoiden kenraaliharjoitukseen, jossa harjoitellaan kuluvan viikon konserttiohjelmistoa. Vierailuun on mahdollista valmistautua etukäteen lähetettävän ennakkomateriaalin avulla. Kenraaliharjoituksen seuraaminen on maksutonta ja sisältää lyhyen esittelyn Konserttitalolla puoli tuntia ennen harjoituksen alkua. Esittelyt alkavat klo 10.30. Tilaisuus päättyy noin klo 11.45.

Kevään 2019 avoimet kenraaliharjoitukset: 14.2/28.2/25.4.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset:
tuottaja Heidi Pulkkinen

 

YSIVIP

Kulttuuriko kortilla?

ysivip_kortti_2018-b_002.jpg
 

No, tavallaan! Turun koulujen ysiluokkalaiset pääsevät nimittäin kaupungin kulttuuririentoihin ilmaiseksi Ysivip-korttia vilauttamalla. Turun filharmoninen orkesteri tarjoaa Ysivip-kortilla ilmaisen sisäänpääsyn seuraaviin kevätkauden 2019 konsertteihin:

 

Konserttipaikka: Konserttitalo, Aninkaistenkatu 9

Lipun voit noutaa konserttiviikon maanantaista lähtien Konserttitalon lippumyymälästä. Lipun saa, mikäli konsertissa on tilaa. Ei ennakkovarauksia. Lippuja voi lunastaa kortilla yhden per konsertti ja lunastajan tulee varautua esittämään Ysivip-kortti sekä lippua lunastaessa että lippua tarkastettaessa.

 

OPISKELIJAT

Ennakkoon ostetun opiskelijalipun hinta on jälkimmäinen ilmoitetuista hinnoista. Sinfoniakonsertteihinopiskelijalipun voi ostaa konserttipäivänä kolmella eurolla, mikäli paikkoja on jäljellä. Ei varauksia. Etu on henkilökohtainen ja se myönnetään voimassaolevaa opiskelijakorttia vastaan.

Turun filharmonisen orkesterin lastentoimintaa tukee OP Turun Seutu.

op_logot_ja_hipot_fi.png