MUUTA TEKSTIN KOKOA:

Kouluille ja päiväkodeille

Tutustu musiikin kiehtovaan maailmaan Turun filharmonisen orkesterin kanssa! Tule koululaiskonserttiin tai kurkista kenraaliharjoituksiin. Muista myös Ysivip!

Pähkinänsärkijä - Koululaiskonsertti

6.11.2018 klo 10.30

7.11.2018 klo 10.00

Eero Lehtimäki, kapellimestari
Aura of Puppets
Timo Ollila, valosuunnittelu

Pjotr Tšaikovski: Pähkinänsärkijä op. 71 (osia baletista, konserttiversio)

Tšaikovskin klassikkobaletti Pähkinänsärkijän tarinan synkempi alkuperäisversio herää henkiin TFO:n ja Aura of Puppets -nukketeatteriverkoston tulkitsemana. E. T. A. Hoffmannin satuun perustuvassa tarinassa Clara-tyttö näkee jouluaattona ihmeellisen unen, jossa esiintyvät niin jättiläishiiret ja piparkakkusotilaat kuin elävät pähkinänsärkijätkin. Nykynukketeatterin keinoin kerrottu tarina on upea visuaalinen kokonaisuus, joka nostaa esille kaikenikäisiä koskettavia teemoja ja hyödyntää eri taiteenlajeja luoden uudenlaista näyttämöestetiikkaa. 

Konsertin kesto n. 1 h, ei väliaikaa.

Liput 3 €. Varaukset puhelimitse 02 262 0333 (ma–pe klo 9–15) tai sähköpostilla kulttuuri.myynti@turku.fi. Päiväkonsertit vain ryhmille.

 

AVOIMET KENRAALIHARJOITUKSET

Turun filharmoninen orkesteri tarjoaa koululais- ja päiväkotiryhmille mahdollisuuden tulla tutustumaan orkesterisoiton salaisuuksiin filharmonikoiden kenraaliharjoitukseen, jossa harjoitellaan kuluvan viikon konserttiohjelmistoa. Vierailuun on mahdollista valmistautua etukäteen lähetettävän ennakkomateriaalin avulla. Kenraaliharjoituksen seuraaminen on maksutonta ja sisältää lyhyen esittelyn Konserttitalolla puoli tuntia ennen harjoituksen alkua. Esittelyt alkavat klo 10.30. Tilaisuus päättyy noin klo 12. Syksyn 2018 avoimet kenraaliharjoitukset:

 

Villikyyhky

Pe 21.9.2018 klo 11, Turun konserttitalo

Leif Segerstam, kapellimestari
Ivo Varbanov, piano

Antonín Dvořák: The Wild Dove
Dimitar Nenov: Pianokonsertto 

 

IIRO & AMADEUS (Vain ryhmille)

To 25.10.2018 klo 11, Turun Konserttitalo

Iiro Rantala, piano ja musiikin johto 

Iiro Rantala: Karma, Anyone with a heart, Freedom
Einojuhani Rautavaara: Pelimannit op. 1  
 

Filosofien pidot

To 22.11.2018 klo 11, Turun konserttitalo

Janne Nisonen, kapellimestari
Tami Pohjola, viulu

Joseph Haydn: Sinfonia nro 22 Es-duuri ”Filosofi” 
Leonard Bernstein: Serenadi (Platonin Pidot-dialogin mukaan)  

 

Tiedustelut ja ilmoittautumiset:
tuottaja Pekka Haapanen

 

YSIVIP

Kulttuuriko kortilla?

No, tavallaan! Turun koulujen ysiluokkalaiset pääsevät nimittäin kaupungin kulttuuririentoihin ilmaiseksi Ysivip-korttia vilauttamalla. Turun filharmoninen orkesteri tarjoaa Ysivip-kortilla ilmaisen sisäänpääsyn seuraaviin syyskauden 2018 konsertteihin:

Konserttipaikka: Konserttitalo, Aninkaistenkatu 9

Lipun voit noutaa konserttiviikon maanantaista lähtien Konserttitalon lippumyymälästä. Lipun saa, mikäli konsertissa on tilaa. Ei ennakkovarauksia. Lippuja voi lunastaa kortilla yhden per konsertti ja lunastajan tulee varautua esittämään Ysivip-kortti sekä lippua lunastaessa että lippua tarkastettaessa.

 

OPISKELIJAT

Ennakkoon ostetun opiskelijalipun hinta on jälkimmäinen ilmoitetuista hinnoista. Sinfoniakonsertteihinopiskelijalipun voi ostaa konserttipäivänä kolmella eurolla, mikäli paikkoja on jäljellä. Ei varauksia. Etu on henkilökohtainen ja se myönnetään voimassaolevaa opiskelijakorttia vastaan.

Turun filharmonisen orkesterin lastentoimintaa tukee OP Turun Seutu.

op_logot_ja_hipot_fi.png