MUUTA TEKSTIN KOKOA:

Uutiset

22.3.2018 12.08

Livetweet-konsertti on nyt Some Seat -konsertti – voit käyttää juuri itsellesi luontevinta sosiaalisen median kanavaa.

Some Seat -konserteissa salin takarivi on varattu somettajille. Osta Some Seat -lippu ja voit jakaa kokemuksiasi reaaliajassa sosiaalisessa mediassa. Miten kapellimestari suoriutuu tehtävästään, mikä konsertin teosten tunnelmassa herätti mielenkiinnon ja millä soitinryhmällä oli parhaat melodiaosuudet? Some Seat -lippulaisena voit jakaa tunnelmiasi konsertista esimerkiksi kuvina tai keskustella Twitterissä tunnisteella #leiflive.

Kevään Some Seat -konserttina on to 12.4. Rakastettu-konsertti, jossa kapellimestari-viulistina nähdään orkesterin suosittu päävierailija Julian Rachlin!

Some Seat -lipun voit ostaa Lippupisteen verkkokaupasta ja toimipisteistä tai Konserttitalon kulttuurikauppa Ars Musicasta.

16.3.2018 14.32

Lauantaina 24.3. klo 15.00 Konserttitalossa kuullaan riemastuttava koko perheen konsertti, kun Mimmit-yhtye ja Turun filharmoninen orkesteri yhdistävät voimansa. Konserttia edeltää kaikille avoin Lasten kulttuuritempaus klo 14.00. Konsertti on osa Lasten musiikkijuhlia, jota vietetään 17.3.–25.3.2018.

Mimmit-yhtyeeseen kuuluu Pauliina Lerche, laulu, harmonikka, kantele, sekä Salla-Marja Hätinen, laulu. Tuomas Logrén soittaa konsertissa kitaraa. Konsertti on kokonaisuus musiikkia, tanssia ja visuaalisia elementtejä. Myös yleisö pääsee mukaan laulamaan ja tanssimaan. Konsertissa kuullaan mm. kappaleet Panda, Telefooni Afrikassa ja Elefanttimarssi. Konsertin johtaa Eero Lehtimäki.

Lasten kulttuuritempaus järjestetään Konserttitalolla 24.3. klo 14.00–15.00. Hauskassa tempauksessa Turun alueen kulttuuritoimijat esittelevät toimintaansa. Ohjelmassa on luvassa 4H-kerhon kasvomaalausta, Turun Kuvataidekoulun oppilaiden näyttely ja Turun kaupungin vapaa-aikatoimialan askartelutyöpaja. Lisäksi Turun Nuori teatteri tulee esittämään otteen näytelmästään Peukaloinen ja Taideakatemian sirkuslinjan opiskelijat esittävät maistiaisia perinteisen sirkuksen esityksestä Circa Berza. Tapahtuman aikana järjestetään myös konserttitalokierroksia. Tapahtuma on maksuton.

Lasten musiikkijuhlia vietetään 17.3.–25.3.2018. Viikon aikana kuullaan lastenkonsertteja eri puolilla Turkua. Tapahtuman pääjärjestäjät ovat Turun filharmoninen orkesteri ja Turun konservatorio. Viikon ohjelma löytyy osoitteesta tfo.fi/lastenmusiikkijuhlat2018.

Mimmit-musiikkiyhtye on esiintynyt viime vuosina useasti, ja myös sinfoniaorkestereiden kanssa. Mimmien Muskari ja Mimmikoto -TV-ohjelmista lapsille tutut Mimmit tempaavat myös yleisön mukaan laulamaan ja tanssimaan. Mimmit ovat julkaisseet neljä levyä, joista ”Ystävyys” valittiin vuoden lastenlevyksi vuonna 2017.

Eero Lehtimäki on nousemassa merkittävien nuorten kapellimestarien joukkoon. Hän teki läpimurtonsa johtaessaan Mariinsky-teatterin orkesteria Turun musiikkijuhlilla vuonna 2016. Vuonna 2017 hän johti mm. Tapiola Sinfoniettaa, Sinfonia Lahtea, Kymi Sinfoniettaa, Oulu Sinfoniaa, Kuopion kaupunginorkesteria ja Joensuun kaupunginorkesteria. Hän on Aava Winds -yhtyeen toinen perustajajäsen.

Mimmit Turun konserttitalossa la 24.3. klo 15.00. Lasten kulttuuritempaus klo 14.00. Eero Lehtimäki, kapellimestari, Pauliina Lerche, laulu, harmonikka ja kantele, Salla-Marja Hätinen, laulu, Tuomas Logrén, kitara, Turun filharmoninen orkesteri. Lastenkonsertti. Liput 15,50/9,50 €.

16.3.2018 13.26

Norjalainen pianisti Håvard Gimse tarttuu perjantaina 6.4. Edvard Griegin pianokonserttoon, jossa on hurjaa voimaa sekä kiihkeää kauneutta.
Kuuntele Youtubesta Håvard Gimsen tulkinta Griegin pianokonsertosta. 

Olli Mustonen taituroi tuplaroolissaan pianistina ja kapellimestarina ja esittää torstaina ja perjantaina 19.–20.4. Wolfgang Amadeus Mozartin 26. pianokonserton, joka on lisänimeltään ”Kruunajaiskonsertto”.

Säteilevä Martina Filjak tulkitsee Maurice Ravelin pianokonserton perjantaina 18.5. Mikko Heiniön 70-vuotisjuhlakonsertissa. 

16.3.2018 12.58

Ilmapalloja, simaa ja serpentiiniä – sekä tietenkin brunssi ja konsertti! Niistä on vappu tehty. Turun filharmonisen orkesterin vapunpäivän konsertti on energinen ja iloinen kokonaisuus viihdemusiikkia jazzahtavina sinfoniaorkesterisovituksina. Konsertista ei upeaa musisointia, suuria tunteita eikä vauhdikasta menoa puutu kun solistina kuullaan upeaa ja monipuolista Johanna Förstiä. Filharmonikoita johtaa Nick Davies ja kompissa nähdään Henri Mäntylä, piano, Arto Nurmi, basso sekä Teemu Eronen, rummut. Konsertissa on väliaika ja kesto on noin 2 tuntia. Lipunmyynti käy vilkkaana – nyt on aika varmistaa oma paikka! Love Story Konserttitalossa tiistaina 1.5. klo 15.00. Ennen konserttia on mahdollista nauttia herkullinen vappubrunssi klo 13, tilaa tästä.

Konsertissa kuullaan ikonisia kappaleita tunnetuista elokuvista, tunteikkaita rakkausballadeja sekä mieleenpainuvia sovituksia viihdemusiikin eri vuosikymmeniltä: 

I wanna be loved by you
Siks oon mä suruinen
Moon River
En vastaa, jos soitat
Love story (Where do I begin)
Paratiisi
Sekaisin
Mikset mua huomaa
Sway 
Skyfall
Ei aina käy niin kuin haaveillaan (You only live twice)
River deep mountain high
Can't Take my eyes off of you

Johanna Försti aloitti musiikillisen uransa 10-vuotiaana viulunsoitolla mutta päälle parikymppisenä rytmimusiikki vei mennessään ja viulistinura vaihtui laulamiseen. Hän on laulanut useiden eri artistien levyillä sekä toiminut lukuisien yhtyeiden solistina. 

Ensimmäisen soololevy taiteilijanimellä JO STANCE julkaistiin lokakuussa 2010. Levy on sävelletty, sovitettu ja soitettu yhteistyössä tuottaja/muusikko Teppo Mäkysen kanssa. Samana vuonna Johanna sai myös kunnian laulaa Linnan Juhlien solistina. 

Johanna on toiminut vuosia Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman toisena solistina sekä Obladii-musiikkivisailun toisena kapteenina. Viime vuonna Johanna osallistui "Tähdet, Tähdet" -kilpailuun, sijoittuen toiseksi. 

12.3.2018 14.45

Turun filharmoninen orkesteri esittää Ludwig van Beethovenin C-duurimessun pitkänäperjantaina 30.3. klo 18 Turun tuomiokirkossa. Messun lisäksi konsertissa kuullaan Beethovenin kuorokantaatti Meeresstille und glückliche Fahrt. Messun tulkitsee vaikuttava nelikko maamme eturivin solisteja: konsertissa esiintyvät sopraano Kaisa Ranta, mezzosopraano Niina Keitel, tenori Topi Lehtipuu sekä basso Nicholas Söderlund. Kuorona on Chorus Cathedralis Aboensis sekä Kölnistä Turkuun esiintymään tuleva upea Philharmonischer Chor Köln. Odotettu vierailu mahdollistaa poikkeuksellisen runsaat kuoro-osuudet. TFO:ta johtaa Edward Ananian-Cooper.

”Kölnin filharmoninen kuoro on esittänyt C-duurimessun edellisen kerran vuonna 1991. Kuoron nykyjäsenistä vain muutama oli kuorossa jo tuolloin. Aloitimme messun harjoittelun joulukoon alussa. On aina hienoa päästä esiintymään Kölnin ulkopuolelle ja saada tutustua toiseen kuoroon ja uuteen kapellimestariin”, kertoo Philharmonischer Chor Kölnin jäsen ja tiedotusvastaava Simone Möller.

Beethovenin C-duurimessu on viisiosainen mestariteos ja noudattaa ulkoisesti messujen perinteistä suurmuodon kaavaa. Messujen joukossa harvemmin esitetty C-duurimessu on taidonnäyte Beethovenin monipuolisista säveltäjänkyvyistä. Beethoven käsittelee messussa orkesteria ja kuoroa aikakauteen nähden ennakkoluulottomasti ja tuloksena on näyttävä, emotionaalinen ja soinniltaan runsas messu. Konsertin päättää lyhyt mutta taidokkaasti rakennettu Meeresstille und glückliche Fahrt, joka perustuu kahteen Johann Wolgang von Goethen runoon.

Edward Ananian-Cooper on australialainen kuoron- ja orkesterinjohtaja. Hän on opiskellut Sibelius-Akatemiassa. Kesällä 2017 hän voitti 2. palkinnon Pohjois-Euroopan kuoronjohtajakilpailussa Tanskassa.

Kaisa Ranta on yksi maamme eturivin sopraanoista. Hän on muuntautumiskykyinen laulajatar, ja on saanut tehtäväkseen monipuolisia näyttämötöitä käsittäen musiikkiteatteria, musikaalia, operettia ja oopperaa.

Niina Keitel on monipuolinen konserttilaulaja ja yksi aikansa menestyneimmistä suomalaisista mezzosopraanoista. Vuodesta 2014 hän on toiminut freelancerina ja on kysytty ooppera- lied- ja konserttilaulaja.

Topi Lehtipuu on monipuolinen taiteilija ja taitava lavaesiintyjä ja nimekäs niin vanhan kuin uudenkin musiikin esittäjänä. Topi Lehtipuu on kansainvälisen tenoriuransa lisäksi Helsingin juhlaviikkojen taiteellinen johtaja.

Nicholas Söderlund on esiintynyt useiden suomalaisten orkestereiden solistina. Söderlund on esiintynyt oratorio- ja passiosolistina sekä omin lied- ja kirkkokonsertein. Hän on saanut Suomen Wagner-seuran Bayreuth-stipendin ja Martti Talvela -säätiön tunnustuspalkinnon vuodelta 2007 sekä Karita Mattila -stipendin vuodelta 2009.

Chorus Cathedralis Aboensis (CCA) on orkesterisäestyksellisiin suurteoksiin erikoistunut sinfoniakuoro. CCA toimii tiiviissä yhteistyössä Turun filharmonisen orkesterin sekä Turun ja Kaarinan seurakuntien kanssa. Kuoro on perustettu vuonna 1982 ja sen taiteellisena johtajana toimii syksystä 2015 alkaen Märt Krell.

Philharmonischer Chor Köln on perustettu vuonna 1947. Vuonna 1948 kuoro esittäytyi ensimmäisen kerran Kölniläiselle yleisölle. Vuodesta 1990 kuoron musiikillinen johto on ollut professori Horst Meinarduksen käsissä. Kuorossa on noin sata aktiivista laulajaa ja kuoro viettää 70-vuotisjuhlavuottaan vuonna 2018.

Pääsiäiskonsertti Turun tuomiokirkossa pe 30.3. klo 18.00 Edward Ananian-Cooper, kapellimestari, Kaisa Ranta, sopraano, Niina Keitel, mezzosopraano, Topi Lehtipuu, tenori, Nicholas Söderlund, basso, Chorus Cathedralis Aboensis, Philharmonischer Chor Köln, Turun filharmoninen orkesteri. Beethoven. Liput 23,50/18,50/9,50 €.

 

 

9.3.2018 11.30

Torstaina 15. ja perjantaina 16.3. klo 19 Konserttitalossa kuullaan wieniläissäveltäjien ihastuttavia mestariteoksia. Turun filharmonisen orkesterin konsertit johtaa orkesterin suosittu päävierailija Julian Rachlin ja solistina kuullaan pianisti Eldar Nebolsinia. Konserteissa kuullaan Gioachino Rossinin, Ludwig van Beethovenin ja Wolfgang Amadeus Mozartin musiikkia.

Ennen torstain konserttia nautitaan herkkuja illan säveltäjien lautasilta musiikintutkija Susanna Välimäen johdolla Syötävät sävelet -illassa klo 17.30 Konserttitalon ylälämpiössä. Susanna Välimäen eläväinen, innostunut ja asiantunteva luennointitapa herättää säveltäjät ja heidän ruokakomeronsa henkiin. Illan aikana keskitytään siihen, mitä Beethoven söi ja joi. Illan aikana maistellaan leipäkeittoa, Käsespätzleä eli juustomakaronia ja mantelivanukasta juopuneilla mansikoilla. ”Beethoven söi Käsespätzleä jatkuvasti, ja oikeastaan juustoa kaikissa muodoissa. Ylipäätään Beethoven piti perusruoasta sekä kaikenlaisesta alkoholista ja leipäkeitto kuului myös Beethovenin jokaviikkoisiin ruokiin. Mantelivanukas on wieniläinen 1700-luvun jälkiruoka ja etenkin myös Mozartin mieleen”, kuvailee Välimäki illan menyytä. Syötävät sävelet -herkuttelulippu maksaa 17,50 € ja sen voi ostaa Kulttuurikauppa Ars Musicasta, Aninkaistenkatu 9.

Konsertit aloittaa Rossinin alkusoitto oopperasta Varasteleva harakka. Teos saavutti nopeasti aseman yhtenä Rossinin tunnetuimmista oopperoista. Seuraavaksi kuullaan Beethovenin täyteläinen pianokonsertto nro 4, jonka tulkitsee Eldar Nebolsin. Beethovenin sävelsi teosta samaan aikaan 5. sinfonian kanssa, ja konserton ensitahtien aikana kuullaan pianolla esimakua koputusteemasta, josta tuli 5. sinfonian, eli ”kohtalonsinfonian”, tunnusmerkki. Konsertit päättyvät Mozartin hyväntuuliseen Linzin kaupungissa sävellettyyn sinfoniaan.

Julian Rachlin on yksi aikamme arvostetuimmista ja kiinnostavimmista kapellimestari-viulisteista. Hän on vakiinnuttanut läheiset suhteet moniin arvovaltaisimpiin säveltäjiin ja orkestereihin ja toimii päävierailijana Royal Northern Sinfoniassa ja Turun filharmonisessa orkesterissa.

Eldar Nebolsinia pidetään yhtenä monipuolisimmista ja mielenkiintoisimmista ikäpolvensa muusikoista. Gramophone Magazine on kuvaillut ”häntä voiman ja runouden virtuoosiksi”.  Hän esiintyy maailman maineikkaimpien orkestereiden lavoilla.

Wieniläismestarit Turun konserttitalossa to 15.3. ja pe 16.3. klo 19.00. Syötävät sävelet to 15.3. klo 17.30, herkuttelippu 17,50 €. Julian Rachlin, kapellimestari, Eldar Nebolsin, piano, Turun filharmoninen orkesteri. Rossini – Beethoven – Mozart. Konserttiliput 23,50/18,50/9,50 €.

2.3.2018 14.31

Turun filharmonisen orkesterin konsertissa torstaina 8.3. klo 19 Konserttitalossa loistavat islantilaishuiput pianisti Víkingur Ólafsson ja kapellimestari-säveltäjä Daníel Bjarnason. Konsertti on loppuunmyyty. Konserttia voi seurata suorana verkkolähetyksenä maksuttomasti osoitteessa tfo.fi/live. Konsertti on toinen kevään kuudesta pianokonsertista.

Konsertissa kuullaan monipuolinen ohjelmisto. Illan aloittaa Benjamin Brittenin Passacaglia oopperasta Peter Grimes ja seuraavaksi kuullaan Daníel Bjarnasonin pianoteos Processions, joka sisältää rytmisiä yllätyksiä ja sävelharmonioita koko pianon rekisterin laajuudelta. Väliajan jälkeen kuullaan Sebastian Fagerlundin Drifts sekä Dmitri Šostakovitšin sinfonia nro 1.

Daníel Bjarnason esiintyy kapellimestarina ympäri Eurooppaa. Bjarnasonin teoksia on huomioitu useita kertoja Icelandic Music Awardseilla. Hän on voittanut muun muassa parhaan sävellyksen -sarjan Processions-teoksella vuonna 2010.

Víkingur Ólafsson on yhdistelmä intohimoista musikaalisuutta ja virtuoosisuutta. Häntä on jo sanottu ”Islannin Glenn Gouldiksi”. Nykymusiikin kanssa Ólafsson on kuin kotonaan ja hän on kantaesittänyt viisi pianokonserttoa sekä työskennellyt lukuisten säveltäjien kanssa.

Geysir Turun konserttitalossa to 8.3. klo 19.00. Varaslähtö klo 18.00. Suora verkkokonsertti to 8.3. klo 19.00. Daníel Bjarnason, kapellimestari, Víkingur Ólafsson, piano, Turun filharmoninen orkesteri. Britten – Bjarnason – Fagerlund – Šostakovitš. Loppuunmyyty.

 

Kevätkauden verkkokonsertit

Turun filharmoninen orkesteri lähettää osan kauden konserteistaan suorana verkkosivujensa kautta osoitteessa www.tfo.fi/live. Verkkokonsertteja on kauden aikana noin kerran kuukaudessa, ja niiden seuraaminen on maksutonta. Aikaisemmat konsertit ovat katsottavissa verkkokonserttiarkistosta jälkikäteen. Kevätkaudella 2018 lähetetään suorana vielä kolme konserttia torstain Geysir-konsertin lisäksi: torstaina 12.4. Rakastettu-konsertti, kapellimestari ja viulu Julian Rachlin, torstaina 26.4. Sateen tulo -konsertti, kapellimestari Kazuki Yamada ja harppu Xavier de Maistre ja perjantaina 18.5. Mikko Heiniö 70 -konsertti, kapellimestari Anja Bihlmaier ja piano Martina Filjak.

23.2.2018 09.17

Kevään kamarimusiikkisarja alkaa Turun linnassa lauantaina 3.3. klo 15. Konsertissa pianisti Paavali Jumppanen soittaa TFO:n muusikoiden Anu Honkanen, huilu, Takuya Takashima, oboe, Henna Jämsä, klarinetti, Tapio Liukkonen, bassoklarinetti, Etienne Boudreault, fagotti sekä Hannes Kaukoranta, käyrätorvi, kanssa. Konsertti on harvinainen mahdollisuus turkulaisyleisölle kuulla huippupianisti Jumppasta kamarimusiikkiyhtyeen jäsenenä. Tilaisuus on myös TFO:n muusikoille erityinen. Konsertissa kuullaan Leoš Janáčekin Nuoruus-puhallinsekstetto sekä Wolfgang Amadeus Mozartin kvintetto pianolle ja puhaltimille Es-duuri. Konsertin ohjelmiston on suunnitellut Henna Jämsä. Kevään aikana kamarimusiikkia kuullaan lisäksi sunnuntaina 8.4. Wäinö Aaltosen museossa klo 19 sekä sunnuntaina 6.5. Villa Marjaniemessä klo 15.

Tour de force la 3.3. klo 15.00 Turun linnassa. Kamarimusiikkikonsertti. Janáček Mozart. Liput 23,50/18,50/9,50 €.

23.2.2018 09.03

Turun filharmoninen orkesteri kantaesittää perjantaina 2.3. klo 19 Konserttitalossa ylikapellimestari Leif Segerstamin sinfonian nro 311, kokonimeltään Sinfonia Seriosa nro 311 ” "FUNDEERAUKSIA..." ("Ponderings...") President Mauno Koivisto 12.5.2017 in memoriam with musical thoughts... Segerstam johtaa itse sinfonian kantaesityksen. Konsertissa kuullaan lisäksi Johannes Brahmsin Traaginen alkusoitto sekä pianokonsertto nro 2. Pianokonserton tulkitsee Paavali Jumppanen, yksi menestyneimmistä suomalaispianisteista.

Perjantai 2.3. on Leif Segerstamin 74-vuotissyntymäpäivä, ja Konserttitalon yläaulassa järjestetään onnittelutilaisuus Leifille klo 18.00 alkaen. Tilaisuudessa lauletaan Leif Segerstamille ”Paljon onnea vaan” ja tilaisuuteen on vapaa pääsy kaikille konserttilipun ostaneille. Lisäksi konsertin väliajalla voi Leif Segerstamia juhlistaa nauttimalla syntymäpäiväleivoksen ja kahvin yhteishintaan 7 €. Tarjoilut väliajalle voi ostaa Konserttitalo Cateringin verkkosivuilta www.konserttitalocatering.fi tai soittamalla numeroon 0400 449 948.

Konsertin avaava Traaginen alkusoitto on nimensä mukaisesti myrskyisä ja kiihkeä. Brahms kantaesitti jämerän pianokonserttonsa itse vuonna 1881, ja teos sai välittömästi suuren suosion. Teoksen piano-osuus on äärimmäisen vaikea. Brahmsin teosten välissä kuullaan ylikapellimestarimme sinfonia nro 311, joka on omistettu presidentti Mauno Koiviston muistolle.

Ylikapellimestari Leif Segerstam lukeutuu maailman tunnetuimpiin kapellimestareihin. Hän säveltää, levyttää ja johtaa orkestereita ahkerasti. Segerstamin mittava sävellystuotanto sisältää muun muassa yli 300 sinfoniaa.

Paavali Jumppanen on yksi ikäpolvensa aktiivisimmista ja menestyneimmistä suomalaispianisteista, joka esiintyy säännöllisesti sekä solistina että kamarimuusikkona ympäri maailmaa. Hänen ohjelmistonsa kattaa pianomusiikkia laajasti Bachista avantgardeen. Jumppanen on tehnyt yhteistyötä monien aikamme säveltäjien kanssa ja kantaesittänyt suuren määrän piano- ja kamarimusiikkiteoksia. Vuodesta 2015 hän on toiminut kansainvälisen PianoEspoo-festivaalin taiteellisena johtajana.

Fundeerauksia Turun konserttitalossa pe 2.3. klo 19.00. Onnittelutilaisuus 74-vuotiaalle Leif Segerstamille klo 18.00. Leif Segerstam, kapellimestari, Paavali Jumppanen, piano, Turun filharmoninen orkesteri. Segerstam – Brahms. Liput 23,50/18,50/9,50 €.

 

Pianon kevät!

Keväällä kuullaan kuutta pianosolistia kuudessa konsertissa. Perjantaina 2.3. kuullaan konserteista ensimmäinen. New York Timesin “Islannin Glenn Gouldiksi” nimeämä virtuoosipianisti Víkingur Ólafsson esittää torstaina 8.3. niin ikään islantilaisen kapellimestari-säveltäjä Daníel Bjarnasonin Processions-teoksen. Pianisti Eldar Nebolsin esiintyy yhdessä orkesterin huippusuositun päävierailija Julian Rachlinin kanssa ja tulkitsee Ludwig van Beethovenin pianokonserton nro 4 torstaina ja perjantaina 15.–16.3. Norjalainen pianisti Håvard Gimse tarttuu perjantaina 6.4. Edvard Griegin pianokonserttoon, jossa on hurjaa voimaa sekä kiihkeää kauneutta. Olli Mustonen taituroi tuplaroolissaan pianistina ja kapellimestarina ja esittää torstaina ja perjantaina 19.–20.4. Wolfgang Amadeus Mozartin 26. pianokonserton, joka on lisänimeltään ”Kruunajaiskonsertto”. Säteilevä Martina Filjak tulkitsee Maurice Ravelin pianokonserton perjantaina 18.5. Mikko Heiniön 70-vuotisjuhlakonsertissa. 

15.2.2018 11.16

Turun filharmonisen orkesterin ylikapellimestari Leif Segerstamin 74-vuotisjuhlakonsertti kuullaan perjantaina 2.3.2018. Leifin itse johtaman konsertin solistina soittaa huippupianisti Paavali Jumppanen, yksi ikäpolvensa aktiivisimmista ja menestyneimmistä suomalaispianisteista.  Ohjelmassa on Brahmsin jämerä 2. pianokonsertto ja Leifin Mauno Koiviston muistolle säveltämän sinfonian kantaesitys.

Synttärihumua!

Ennen Fundeerauksia-konserttia lauletaan Leifille "Paljon onnea vaan" Konserttitalon ylälämpiössä klo 18.00. Tilaisuuteen on vapaa pääsy kaikille konserttilipun ostaneille, tervetuloa mukaan laulamaan!

Konsertin väliajalla voit juhlistaa Leifiä nauttimalla Leifin kakkukaffet erikoishintaan 7 €. Tilaa kakkukaffet tästä.