Muuta tekstin kokoa:

Yhteistyössä

Saaristomeren Suojelurahasto

Saaristomeren Suojelurahasto tukee paikallisia tekoja ja toiminta. Visiona elinvoimainen meri ja saaristo, jossa on hyvä elää, saada elanto ja virkistyä. Tähän asti on rahoitettu 53 konkreettista hanketta 11 vuoden ajan. Rahasto edistää myös ympäristötietoisuutta, tiedonvaihtoa ja tutkimusta kustannustehokkaista vesiensuojeluratkaisuista. Rahaston toimintaa ohjaa vesiensuojelun ammattilaisista koostuva hoitokunta, joka koostuu asiantuntijoista, viranomaisista sekä kansalaisjärjestöjen, maataloustuottajien ja elinkeinoelämän edustajista. Saaristomeren Suojelurahasto on osa Centrum Balticum -säätiötä.

www.saaristomerensuojelurahasto.fi

TFO telakalla- festivaalin konserttilipun oston yhteydessä asiakkaan on mahdollista lahjoittaa 5 euroa lyhentämättömänä Saaristomeri-keräykseen. Mahdollistamalla lahjoituksen TFO haluaa osaltaan kiinnittää huomiota ympäristön suojeluun. Lahjoitetut varat käytetään erilaisiin vesiensuojeluhankkeisiin Saaristomerellä.

Saaristomeri-lippu on mahdollista ostaa seuraaviin konsertteihin:
Jouset jokiristeilyllä I
Tango del Ángel
Jouset jokiristeilyllä II
CLASSICAL X ELECTRO

 

saaristomeren_suojelurahasto
 

 

Föli
 

TFO ja Föli aloittavat yhteistyön, jossa TFO telakalla! -festivaalin maksullisten konserttien lippu toimii bussilippuna Föli-linjoilla ennen ja jälkeen konsertin. Konserttilippu toimii bussilippuna Föli-linjoilla 3 h ennen ja 2 h jälkeen konsertin. Näytä lippu bussin lukijalaitteelle, joka lukee lipun viivakoodin – erillistä lippua ei tarvita. Lipulla voi matkustaa yhteensä neljä matkaa eli molempiin suuntiin voi käyttää tarvittaessa yhden vaihdon.

www.foli.fi

Föli
 

 

ruissalon_telakka_logo
 

Ruissalon telakka

Ruissalon Tapahtumatelakka on yksi Turun suosituimmista juhla-, kokous- ja tapahtuma­paikoista. Telakan merellinen ympäristö, patinoitunut Westin-sali ja moderni Lindblom-sali tarjoavat tunnelmalliset tilat TFO telakalla -festivaalille. 

 

rajupaja_440.png
 

 

logo_vuokrakaluste
 
 

Jokisataman avajaiset

TFO telakalla! -festivaali on osa Jokisataman avajaiset -tapahtumakokonaisuutta.
jokisatama_logo
 

Pure Move

Pure Move on Eerikinkadulla ja Martissa vaikuttava monipuolinen joogastudio.  Aamujoogaa meren äärellä -joogakonsertti 25.5. järjestetään yhteistyössä joogastudion kanssa.

pure_move_logo