MUUTA TEKSTIN KOKOA:
Ti 28.2.2017
18.00
Logomo

Psst! Meni jo.

Die Kalewainen in Pochjola -ooppera

Turun filharmoninen orkesteri ja Turun musiikkijuhlat tuottavat ensi-iltaan ensimmäistä kertaa maailmassa Karl Müller-Berghausin säveltämän Die Kalewainen in Pochjola -oopperan, 127 vuotta unohduksissa olleen teoksen. Kyseessä on ensimmäinen läpisävelletty Kalevala-aiheinen ooppera maailmassa ja ylivoimaisesti suurisuuntaisin Suomessa 1800-luvulla sävelletty teos. Kantaesitys juhlistaa Suomi 100-juhlavuotta.

Oopperan kapellimestarina toimii Leif Segerstam ja ohjauksesta vastaa Tiina Puumalainen, joka on ohjannut mm. Puhdistuksen ja Oopperan kummituksen. Päärooleissa loistavat tenori Christian Juslin (Achti Lem-minkäinen), sopraano Johanna Rusanen-Kartano (Louchi) sekä baritoni Tommi Hakala (Ilmarinen).

Leif Segerstam, kapellimestari
Tiina Puumalainen, ohjaaja
Tommi Hakala, Ilmarinen
Kaisa Ranta, Ismo
Petri Lindroos, Väinämöinen
Johanna Rusanen, Louchi
Christian Juslin, Achti Lemminkäinen
Anna Danik, Luonnotar

Ryhmäliput (min. 10 hlön ryhmille) ja pyörätuoli- ja saattajaliput Lippupisteen palvelupisteistä, puhelinpalveluista tai Turun konserttitalolta.
Show &  Dinner -liput min. 10 hlön ryhmille Lippupisteen puhelinpalveluista.
Lippupisteen puhelinpalvelu 0600 900 900 (päivittäin klo 7-22, puhelun hinta 1,98€/min + pvm/mpm)
Lippupisteen ryhmämyynti 0600 41 31 44 (arkisin klo 9-16, puhelun hinta 2€/min + pvm/mpm)

 

HYVÄ TIETÄÄ LOGOMOSTA!

Logomo-salin tekniikka on kaikilta osin uusinta uutta, ja sali voidaan muokata jokaiseen tapahtumaan eri näköiseksi. Peruskatsomo (B ja C) on liikuteltavissa, mikä mahdollistaa myös sen, että katsomon/permannon kokoa voidaan pienentää kesken myynnin myyntitilanteen ja tarpeen mukaan. Tästä johtuen on mahdollista, että kaikki katsomokartalla näkyvät paikat eivät ole ostettavissa myynnin joka vaiheessa. Valitsemasi istumapaikka saattaa siis siirtyä lähemmäksi lavaa ja on aina enintään kartan osoittaman etäisyyden päässä esiintymislavasta.

Logomo sijaitsee Turun keskusta-alueella, lähellä Turun päärautatieasemaa ja linja-autoasemaa. Matka junalla tai bussilla Helsingistä ja Tampereelta Turkuun kestää alle kaksi tuntia. Logomoon on helppo tulla kevyen liikenteen väyliä pitkin kävellen tai julkisen liikenteen kuljettamana. Kävelysilta tuo päärautatieasemalta suoraan Logomon kupeeseen. Kauppatorilta Logomoon kävelee viidessätoista minuutissa.

Logomon paikoitus on maksullinen. Logomon parkkialueille on neljä lippuautomaattia, joissa pysäköinnin voi maksaa sekä luottokortilla että käteisellä. Pysäköinnin voi maksaa myös matkapuhelimella EasyPark-palvelun kautta. Maksu on 1 euro/tunti.

Hinta 85,50 / 78,50 / 58,50 €