MUUTA TEKSTIN KOKOA:
La 9.12.2017
20.00
Turun konserttitalo

Psst! Meni jo.

Stand Up! - Suomi Nauraa

Vaadi pomoltasi hauskempi pikkujoulu!

Kymmenien tuhansien katsojien ylistämä Suomi nauraa! -show kokee päivityksen ja on nyt entistäkin makeampi juhlakauden herkku! Maan parhaista esiintyjistä ja upeimmista konserttisaleista tunnettuun show’hun on lisätty rutkasti vauhtia ja visuaalisuutta, tuottamamme Stand Up! -tv-sarjan hengessä.

Vuoden 2017 esiintyjäkaarti on jälleen kerran hillittömän hauska. Stand up -koomikot  Jaakko Saariluoma, Jacke Björklund, Matti Patronen, Ali Jahangiri, Anitta Ahonen ja Tomi Walamies tavoittavat joka ikisen nauruhermon. Iltoja isännöi Naurun Tasapainon vuoden 2015 finalisti Tomi Haustola. Kaikki iltojen esiintyjät on nähty myös huippusuositussa Nelosen Stand Up! -ohjelmassa.

Tutustu myös Show & Dinner - ja VIP-paketteihin, joiden avulla järjestät vaikkapa koko työporukan pikkujoulut minuutissa – yhdellä puhelinsoitolla. Paketteihin olemme koonneet yltäkylläisesti hyvän illan aineksia; kolmen ruokalajin illallisen, parhaat istumapaikat, VIP-narikan ja VIP-henkilökunnan palvelut paikan päällä. VIP-paketti tekee sinusta ja seurueestasi kunniavieraitamme. Lue lisää pakettien sisällöistä tapahtumakohtaisten linkkien takaa.

Kesto n. 2,5h sis. väliaika

TILAA VÄLIAIKATARJOILUT: http://konserttitalocatering.webink.fi/
 

Ikäraja 15 vuotta
Järjestäjä: Suomen stand up club

Hinta 43,00 / 38,00 €

Sinua saattaisi kiinnostaa myös