MUUTA TEKSTIN KOKOA:
La 31.12.2016 - Su 1.1.2017
18.00
Turun konserttitalo

Psst! Meni jo.

Uudenvuodenaaton Sointu-konsertti

KONSERTIT KLO 18 JA 21

Eino Grön, Inga Sulin, Aulis Kotaviita ja suuri Sointu-orkesteri. Juontajana Tarja Närhi.

Lisäksi tanssit Konserttitalon ylälämpiössä klo 23.30 alkaen, tanssittajana Semites-orkesteri ja Tiina Uutela.

Suomen ensimmäisen äänilevytehtaan turkulaisen Soinnun perinteet jatkuvat ja kysymyksessä on jo seitsemästoista vuosi suosittuja Sointu-konsertteja Turun konserttitalossa. Suuren kysynnän vuoksi konsertteja on kaksi ja viimeisen konsertin jälkeen on mahdollista jäädä ottamaan vastaan uusi vuosi tanssien.

Konserttien solistit Eino Grön, Inga Sulin ja Aulis Kotaviita ovat kaikille tuttuja suomalaisen iskelmän alalta ja Inga näkyy viikottain TV2:n pitkäaikaisessa Uusi Päivä -sarjassa jo vuodesta 2010 lähtien. Eino Grön haluaa aina olla Suomessa joulun ja uudenvuoden vaihteen konsertoiden joulukirkoissa ja hänelle mieluisten iskelmällisten konserttien myötä. Turun oma Aulis Kotaviita on etuoikeutettu tulkitsemaan turkulaisten säveltämiä ja sanoittamia iskusävelmiä.

Konsertin juontaja Tarja Närhi on radio- ja televisiotoimittaja. Hän työskentelee Yleisradiossa ja on ollut kommentaattorina muun muassa Eurovision laulukilpailuissa. Närhi on juontanut sunnuntaiaamuisin Tarja Närhen Iskelmäradiota. Muita hänen juontamiaan radio-ohjelmia ovat Sekahaku ja Levylautakunta. Vuonna 2011 Säveltäjät ja Sanoittajat Elvis ry:n palkitsi Tarja Närhin Prix Elvis -palkinnolla hänen ansiokkaasta työstään suomalaisen rytmimusiikin ja sen tekijöiden hyväksi.

Turun Tähtituotannon Ari Hakulinen on julkaissut Soinnun alkuperäisiä levytyksiä nyt kymmenellä cd:llä yli 250 kappaletta, ja juuri äskettäin on löytynyt Soinnulle tarjottuja sävellyksiä vuodelta 1936, joita ei ole vielä julkaistu!

Konsertin kesto n. 2 tuntia sisältäen väliajan 20 min.

TILAA VÄLIAIKATARJOILUT: http://konserttitalocatering.webink.fi/

Hinta 33,00 €