Muuta tekstin kokoa:

Orkesterin kävijämäärät kasvussa

Loppuunmyyty joulukonsertti päättää Turun filharmonisen orkesterin ennätysvuoden

Turun filharmonisen orkesterin kävijämäärät ovat jälleen kasvussa. Marraskuun loppuun mennessä orkesteri on ylittänyt julkisten konserttien kävijätavoitteensa yli 35 prosentilla ja yleisökasvatuksen kävijätavoitteen peräti 170 prosentilla. Joulukuussa ohjelmassa on vielä Itsenäisyyspäivän juhlakonsertit, loppuunmyyty joulukonsertti, Ekumeeninen joulu -tilaisuus Tuomiokirkossa sekä konsertteja vanhainkodeissa. Orkesterin kuluvan vuoden yhteenlaskettu kävijämäärä on jo nyt ylittänyt vuoden 2015 kävijämäärän.

Turun filharmonisen orkesterin vuoden 2016 sinfoniakonserttien täyttöaste on ennätykselliset 96 %. Tämä on roimasti yli tavoitteen sekä huomattava parannus myös aikaisemmista vuosista, jotka ovat nekin olleet menestyksekkäitä. Vuonna 2014 sinfoniasarjan täyttöaste oli yli 85 % ja vuonna 2015 yli 90 %.

Lippujen suuri kysyntä on myös huomioitu kevätkauden avajaiskonsertissa, joka esitetään suuren kysynnän vuoksi kolme kertaa 11.–13.1. Freude!-nimisen avajaiskonsertin ohjelmassa on Beethovenin 9. sinfonia, jonka johtaa orkesterin ylikapellimestari Leif Segerstam.

Svengaavaa joulua! Turun konserttitalossa pe 9.12. klo 19. Antti Rissanen, kapellimestari, Aili Ikonen ja Osmo Ikonen, laulu, Turun filharmoninen orkesteri. Joulukonsertti. Liput 23,50/18,50/9,50 € (loppuunmyyty).