MUUTA TEKSTIN KOKOA:

Ohjeet väriäänestykseen Fantastique!-konserteissa

Äänestysohjeet

Fantastique!-konsertin aikana on mahdollista osallistua #tfovirtual-konserttikokemukseen. Konsertin aikana konserttisalin väri- ja valomaailma elävät! Yleisöllä on mahdollisuus osallistua ja äänestää tunnelmaan sopivaa väriä. Väri, joka saa eniten ääniä, tulee hallitsemaan konserttisalia musiikkiosuuden loppuun asti.

Osallistuminen on helppoa:
1. Avaa älylaitteestasi internetselain
2. Mene osoitteeseen: www.tfo.fi/virtual
3. Seuraa sivun ohjeita!

Muistathan pitää laitteen äänettömällä ja antaa muulle yleisölle konserttirauhan. Konsertissa kuvaaminen on kielletty.

 

#tfovirtual pilotoidaan Fantastique konserteissa

Turun filharmonisen orkesterin Fantastique!-konserteissa to 30.11. sekä pe 1.12. klo 19 yleisö pääsee osallistumaan konserttikokemuksen luomiseen. Konserteissa kuultavan Berliozin Fantastisen sinfonian viisi osaa saavat kukin oman väri- ja valomaailmansa. Yleisöllä on mahdollisuus äänestää reaaliaikaisesti, mikä väri kuvaa parhaiten teoksen tunnelmaa. Osallistuminen äänestykseen on yksinkertaista – konserttiin mukaan tarvitsee vain internet-yhteydellä varustetun älylaitteen.

Äänestysalusta, jota Fantastique!-konserteissa käytetään, on osa orkesterin uutta #tfovirtual-konserttikokemusta, jonka tavoitteena on luoda osallistava sekä nykyaikainen konserttielämys. Tärkeintä #tfovirtual-kokemuksessa on antaa yleisölle mahdollisuus nousta vastaanottajan roolista aktiiviseksi tekijäksi. Virtuaalielämys tekee konserttikokemuksesta yksilöllisen. Virtuaalielementtejä soveltavan #tfovirtual-konserttikokemuksen toteutuksen on mahdollistanut Opetus- ja kulttuuriministeriöltä saatu apuraha. Äänestysosion teknisestä ja visuaalisesta toteutuksesta vastaa Citrus Solutions Oy. Ensimmäisenä virtuaalista konserttikokemusta pääsevät kokemaan 8.-luokkalaiset Taidetestaajat 22.11.–1.12. välillä. Turun filharmoninen orkesteri on yksi Varsinais-Suomen valtakunnallisista Taidetestaajat-kohteista ja marraskuussa Fantastique!-konsertin kokee noin 5600 oppilasta.