MUUTA TEKSTIN KOKOA:
Klaus Mäkelä

Nuori muusikkokomeetta Klaus Mäkelä TFO:n kapellimestarina ja solistina

Klaus Mäkelä palaa Turkuun esiintymään Turun filharmonisen orkesterin Tulilahjakkuus-konsertissa torstaina 26. maaliskuuta.  Edellisen kerran nuori muusikko esiintyi Turun XII sellokilpailussa, jossa hän sijoittui toiseksi ja voitti kilpailun yleisöpalkinnon.

Fairy Tale -voittajat, Turun filharmoninen orkesteri

Lasten Fairy Tale -kuvataidekilpailun voittajat julkistettu

Turun filharmonisen orkesterin kansainvälisen lasten Fairy Tale -kuvataidekilpailun voittajat on julkistettu. Ensimmäisen palkinnon voitti 11-vuotias Anastasia Afsievitz (Venäjä).

Toivekonserttiäänestyksen tulokset

Kiitos Toivekonserttiäänestykseen osallistuneille, tämän vuotinen äänestys on saatu päätökseen. Toivekonsertin kapellimestari Heejung Park ehdotti teosten innoittamana konsertille nimeksi "Toivo".

 Elämyspaketin voittajalle imoitetaan henkilökohtaisesti.

Videot

Leif Segerstam, ylikapellimestari

Vavahduksia 26.2.2015 klo 19
Verkkokonsertti
Facebook

Torstai, helmikuu 26, 2015 - 11:52Illan Vavahduksia-konsertti on viimeistä penkkiä myöten loppuunmyyty! Mutta ei hätää, konsertti on nähtävissä myös ilmaiseksi verkkokonserttina TFO:n sivuilta! http://www.tfo.fi/fi/live

Facebook
Katso myös
Facebook

Tiistai, helmikuu 24, 2015 - 09:10Vielä on aikaa äänestää suosikkiteoksiaan kevään Toivekonserttiin. Äänestäjien kesken arvotaan mahtava elämyspaketti! Teoksia voi myös kuunnella Spotifyssa: http://goo.gl/C0npZo

Facebook
Uutinen

Lasten Fairy Tale -kuvataidekilpailun voittajat julkistettu

Turun filharmonisen orkesterin kansainvälisen lasten Fairy Tale -kuvataidekilpailun voittajat on julkistettu. Ensimmäisen palkinnon voitti 11-vuotias Anastasia Afsievitz (Venäjä). Toinen palkinto myönnettiin Ekaterina Gladkayalle, 12, (Venäjä)  ja kolmas Lilli Huopaiselle, 6 (Suomi). Kilpailun neljännen palkinnon voitti Viktor Pavlov, 10, (Makedonia) ja viidennen Leonid Burge, 6 (Venäjä). Voittajat palkittiin 21.3. Turun filharmonisen orkesterin Fairy Tale -gaalakonsertissa.

Uutinen

Nuori muusikkokomeetta Klaus Mäkelä TFO:n kapellimestarina ja solistina

Klaus Mäkelä palaa Turkuun esiintymään Turun filharmonisen orkesterin Tulilahjakkuus-konsertissa torstaina 26. maaliskuuta.  Edellisen kerran nuori muusikko esiintyi Turun XII sellokilpailussa, jossa hän sijoittui toiseksi ja voitti kilpailun yleisöpalkinnon. Tulilahjakkuus-konsertissa 19-vuotias Mäkelä toimii sekä kapellimestarina että solistina.

Uutinen

TFO järjestää satumaisia Fairy Tale -tapahtumia koko viikoksi

Turun filharmonisen orkesterin A Fairy Tale Gala -konsertti huipentaa lasten kansainvälisen Fairy Tale -kuvataidekilpailun lauantaina 21.3. klo 14 Turun konserttitalolla. Leif Segerstamin aloitteesta lapset ympäri maailman ovat Sibeliuksen Satu-teoksesta inspiroituneina kuvittaneet oman ”satunsa” siitä, millaisessa unelmamaailmassa he haluaisivat elää. Gaalakonsertissa julkistetaan kilpailun voittajat, joita valitsemassa ovat Segerstamin lisäksi olleet taiteilija Jan-Erik Andersson, valokuvaaja Meeri Koutaniemi ja pianisti Iiro Rantala.

Uutinen

Lasten musiikkijuhlat 2015

Turun konservatorio ja Turun filharmoninen orkesteri järjestävät maaliskuussa Lasten musiikkijuhlat jo yhdeksättä kertaa. Runsaan viikon mittaisessa ohjelmassa on parikymmentä värikästä tapahtumaa eri puolilla Turkua. Lasten musiikkijuhlien yhtenä päämääränä on tuoda esille musiikin tarjoamat moninaiset harrastemahdollisuudet lapsille ja nuorille. Lasten musiikkijuhlien teemana on tänä keväänä satu.

Lue lisää LMJ:n ohjelmasta
Uutinen

Toivekonserttiäänestyksen tulokset

Kiitos Toivekonserttiäänestykseen osallistuneille, tämän vuotinen äänestys on saatu päätökseen. Toivekonsertin kapellimestari Heejung Park ehdotti teosten innoittamana konsertille nimeksi "Toivo".

 Elämyspaketin voittajalle imoitetaan henkilökohtaisesti.

Toivekonsertin ohjelma on nyt selvillä:
Pjotr Tšaikovski: Romeo ja Julia alkusoittofantasia 
Jean Sibelius: Kevätlaulu op. 16 9’ 
Jean Sibelius: Alla Marcia Karelia-sarjasta 
-------------------
Pjotr Tšaikovski: Sinfonia nro 5 e-molli op. 64

Uutinen

Fairy Tale Gala-konserttiin 21.3. vielä lippuja saatavilla!

Koko perheen spektaakkelimaiseen Fairy Tale gaalakonserttiin on vielä lippuja saatavilla.

Tapahtuma alkaa klo 12 lasten kulttuuritempauksella, jonka jälkeen itse konsertti klo 14.

Katso lisätietoa!

Uutinen

Kamarimusiikkikonsertti yhdistää konsertin taidenäyttelyyn

Turun filharmonisen orkesterin 225-vuotisjuhlavuoden toinen kamarimusiikkikonsertti järjestetään lauantaina 28.2. Wäinö Aaltosen museossa. Mielikuvia-nimisen konsertin ohjelmistossa on laaja kattaus harvinaisempaa nykymusiikkia. Luvassa on Arthur Frackenpohlin sarja vaskitriolle ja lyömäsoittimille, Bent Sørensenin The Birds of Lament ja kaksi teosta Jarmo Sermilältä. Mukana on myös orkesterin alttoviulistin Oleg Larionovin uuden teoksen kantaesitys.

 

Uutinen

Daria Rabotkina korvaa Benjamin Hochmanin 5.3. ja 6.3. konserteissa

Israelilaispianisti Benjamin Hochman joutuu sairastumisen vuoksi perumaan esiintymisensä Age of Anxiety -konserteissa Turun filharmonisen orkesterin kanssa 5.–6.3.2015. Hochmanin tilalle saapuu nousujohteista kansainvälistä uraa tekevä pianisti Daria Rabotkina. Venäläistaustainen amerikkalainen Rabotkina on esiintynyt sinfonia- ja kamarimusiikkiorkestereiden solistina ja menestynyt pianokilpailuissa, joista merkittävimpänä saavutuksena on CAG-kilpailun voitto vuonna 2007.

LUE LISÄÄ solistimuutoksesta
Videot

Fairy Tale - Unelmieni maailma

Videot

Tutustu lapsille suunnattuun toimintaan

Videot

Oleg Larionov

Videot

Mads Büchert

Videot

Niamh Mckenna

Videot

TFO kevät 2015

Facebook

Tiistai, maaliskuu 17, 2015 - 09:32Osallistu Turun musiikkijuhlien kilpailuun ja voita liput kesän konserttiin! Kilpailuaika 16.-22.3.

Facebook
Facebook

Maanantai, maaliskuu 16, 2015 - 12:52Fairy Tale -kuvataidenäyttelyt on avattu ympäri Turkua! Kuvassa otos Turun kaupunginkirjaston musiikkikirjaston näyttelystä. Käy katsomassa millaisia satumaailmoja lapset ovat tehneet!

Facebook
Facebook

Torstai, maaliskuu 12, 2015 - 10:26Jos olet Bruckner-fani, mutta lippu illan konserttiin jäi hankkimatta voit nauttia päivittäisannoksesi tällä tuoreella BBC:n sinfoniaorkesterin radiokonsertilla. Orkesteria johtamassa oli itse maestro Leif Segerstam!

Facebook
Facebook

Keskiviikko, maaliskuu 11, 2015 - 13:17Aurinkoista säätä voi tulla tunnelmoimaan torstain Kesäromansseja-konserttiin, vielä on muutamia kymmeniä paikkoja jäljellä.

Facebook
Twitter

Torstai, helmikuu 19, 2015 - 14:44TFO:n tiedottaja-markkinoija Inka-Maria tarjosi toimiston väelle äitiysloman kunniaksi herkkukakut!… http://t.co/AZ5fW7i4Om

Twitter
Twitter

Tiistai, helmikuu 17, 2015 - 08:57Vilkaisu Toivekonsertin äänestystilanteeseen paljastaa, että #Tšaikovski, #Edgar ja #Vivaldi ovat suosittuja! #tfo225 http://t.co/j45j2nKk4F

Twitter
Twitter

Maanantai, helmikuu 16, 2015 - 09:06@rafaelpayare @VikingurMusic Thank you both of you, what a fantastic week!

Twitter
Twitter

Perjantai, helmikuu 13, 2015 - 17:50Kevään Uteliaat aloittelijat kokoontuvat tänään ensimmäistä kertaa - ja heitä on ennätysmäärä!… http://t.co/hocqah7GOu

Twitter
Twitter

Perjantai, helmikuu 13, 2015 - 15:34RT @rafaelpayare: All ready for tonight. @VikingurMusic & @turku_philharmo #Beethoven #Liszt #Prokofiev

Twitter
Twitter

Tiistai, helmikuu 10, 2015 - 16:12Oletko jo kokeillut selfien nappaamista wc:ssä? Jos et, niin perjantaina on uusi mahdollisuus! #tfo225… http://t.co/jPVBv663LL

Twitter
Twitter

Maanantai, helmikuu 9, 2015 - 15:54Muusikoiden esiintymisjännitys hyvin tavallista #päivänmielenkiintoisinuutinen :) http://t.co/bbv2Xgojmi

Twitter
Twitter

Maanantai, helmikuu 9, 2015 - 09:08RT @MusicianNwk: New Position: Principal Bassoon, Turku Philharmonic Orchestra, http://t.co/3IonnXMMC4 #Music #Job @turku_philharmo

Twitter