Kielivalinta

Valitse kieli: suomeksi på svenska in english
 

Haku

 
Tarkennettu haku   Yhteystietohaku

på svenska | in English

 Tekstin koko: a a a a 

Sisältö

« Takaisin edelliselle sivulle

4.5.2012

Vaski-verkkokirjasto on avautunut uudistuneena

Uudistunut Vaski-verkkokirjasto on avautunut osoitteessa www.vaskikirjastot.fi. Verkkokirjastossa voi tiedonhaun, varaamisen ja lainojen uusimisen lisäksi nyt kommentoida ja suositella aineistoa.

Vaski-verkkokirjasto korvaa aiemman verkkokirjaston, ja sinne pääsee edelleen myös Turun kaupunginkirjaston kotisivujen Vaski-logon linkistä.

Verkkokirjastossa voi hakea aineistoa kaikkien Vaski-kirjastojen kokoelmista. Kirjautumalla palveluun pääsee tekemään varauksia, uusimaan lainoja sekä tarkistamaan ja muokkaamaan omia tietoja.

Kirjautuminen tapahtuu käyttäjätunnuksella (kirjastokortin numero) ja 4-numeroisella tunnusluvulla. Jos aiemmin käytössä olleet käyttäjätunnus ja tunnusluku eivät toimi, tunnukset voi päivittää käymällä henkilökohtaisesti missä tahansa Vaski-kirjastossa.

Osallistu ja anna palautetta

Uutena palveluna Vaski-verkkokirjastossa tarjotaan mahdollisuutta nimimerkin luomiseen. Luomalla nimimerkin voi kommentoida aineistoa sekä tähdittää ja peukuttaa suosikkejaan. Nimimerkki näkyy verkkokirjastossa tekijän allekirjoituksena. Nimimerkin voi luoda, vaikkei olisi kirjastokorttia Vaski-kirjastoihin.

Muiden asiakkaiden aineistokommenttien ja -arvostelujen lisäksi verkkokirjastossa voi tutustua kirjastoammattilaisten laatimiin suositteluihin. Suositteluissa on aina mukana teostiedot tai teoslista, jonka kautta voi vaikka saman tien varata itseä kiinnostavan teoksen.

Verkkokirjaston avulla asiakkaat pidetään myös ajan tasalla Vaski-kirjastojen yhteisistä kampanjoista ja tapahtumista sekä muista ajankohtaisista aiheista. Turun kaupunginkirjaston kotisivuilta poistuu joitain aineistoihin ja kirjaston asiakkuuteen liittyviä osioita, jotka löytyvät Vaski-verkkokirjastosta. Kirjaston omat kotisivut ovat kuitenkin yhä ensisijainen paikka mm. Turun kirjastojen tapahtumatiedotukselle.

Vaski-verkkokirjastoa kehitetään edelleen. Ruotsinkielinen versio sivustosta julkaistaan alkukesästä. Palautetta sivustosta ja kirjaston palveluista voi antaa vaivattomasti sivuston sähköisellä lomakkeella.

Tervetuloa uudistuneeseen verkkokirjastoon!

Vaski-verkkokirjasto


suomenkielinen versio | svensk version

Sivua viimeksi päivitetty 4.5.2012 23:08 ja sivu on julkaistu 4.5.2012 16:37

   

Lisätoiminnot

Verkkopalvelun opaste | Sivukartta | Palaute ja asiointi | Tulosta sivu | Media | Tekstiversio

© 2013 Turun kaupunki | PL 355, 20101 TURKU
Käyntios. Yliopistonkatu 27a | vaihde (02) 330 000 | turun.kaupunki@turku.fi