Kielivalinta

Valitse kieli: suomeksi på svenska in english
 

Haku

 
Tarkennettu haku   Yhteystietohaku

på svenska | in English

 Tekstin koko: a a a a 

Sisältö

Kun tulet konserttiin
 

Saapuminen

Konserttipaikalle kannattaa saapua hyvissä ajoin. Saliin päästetään yleensä n. 15 minuuttia ennen konsertin alkua. Jos lunastat lippuja konserttipaikalta, kannattaa konserttiin saapua viimeistään puoli tuntia ennen konsertin alkua. Lipunmyynti ovella alkaa aina tuntia ennen tilaisuutta.

Myöhästynyttä yleisöä ei päästetä saliin kesken konsertin. Henkilökunta opastaa konserttipaikalla, pääseekö saliin väliajalla vai mahdollisesti kappaleiden välissä.

Turun konserttitalo

Turun konserttitalo sijaitsee aivan kaupungin keskustassa, Puutorin laidalla osoitteessa Aninkaistenkatu 9. Kaikki keskustan palvelut ovat Konserttitalon välittömässä läheisyydessä. Kauppatorilta on noin viiden minuutin kävelymatka. Paikallislinja-autolla nro 1 pääsee suoraan Konserttitalolle sekä sataman suunnasta (Konserttitalon pysäkki) että lentokentältä (linja-autoaseman pysäkki). Konserttitalolta on muutaman sadan metrin kävelymatka linja-autoasemalle ja vajaan kilometrin matka rautatieasemalle. Konserttitalolla ei ole omaa paikoitusaluetta, mutta lähikatujen varsilla sekä Puutorin parkkiluolassa on tilaa henkilöautoille.

Kuvaaminen ja tallentaminen

Turun filharmonisen orkesterin konserttien valokuvaaminen ja kaikenlainen tallentaminen on kielletty.

Matkapuhelimet

Matkapuhelimet tulee sulkea konsertin ajaksi, sillä ne voivat häiritä esiintyjiä, muuta yleisöä ja konsertin tekniikkaa.

Väliaikatarjoilu

Turun konserttitalolla sekä useimmissa muissa konserttipaikoissa on tarjolla väliaikatarjoilu, jonka voi varata etukäteen. Turun konserttitalon väliaikatarjoilusta vastaa ravintola Enkelin Sävel. Muiden konserttipaikkojen väliaikatarjoilusta saa lisätietoja konserttipaikkojen omilta internet-sivuilta.

Käsiohjelma

Sinfonia- ja teemakonserttien käsiohjelmia voi ostaa konserttipaikalta. Kamarimusiikkikonserttien käsiohjelmalehtinen sisältyy lipun hintaan. Käsiohjelmassa on esitelty konsertin ohjelma ja taiteilijat.

Kukat ja kiitokset

Taiteilijoille voi toimittaa kukkia tai muita kiitoksia jättämällä ne Konserttitalon naulakkohenkilökunnalle (tai muilla konserttipaikoilla henkilökunnalle). Tarkistathan, että lahjasta käy selkeästi ilmi sekä saaja että antaja.

Saavutettavuus

Turun konserttitalo sekä suurin osa muista konserttipaikoista soveltuvat liikuntarajoitteisille. Poikkeuksena saattavat olla konsertit, joiden yhteydessä järjestetään opastettuja kierroksia. Saavutettavuuden voi tarkistaa lipun oston yhteydessä. Jos liikunta- tai näkörajoittesella henkilöllä tulee olla mukanaan saattaja, on tämän lippu ilmainen (paikka varattava).

Löytötavarat

Löytötavaroita voi tiedustella konserttipaikan henkilökunnalta. Turun konserttitaloon unohtuneita tavaroita voi tiedustella käyttöpäällikköltä, puh. 044 907 2093, jukka.jalava@turku.fi.


suomenkielinen versio | svensk version | english version

Sivua viimeksi päivitetty 13.3.2014 13:06 ja sivu on julkaistu 24.6.2013 14:10

Muut nostot

Lisätoiminnot

Verkkopalvelun opaste | Sivukartta | Palaute ja asiointi | Tulosta sivu | Media | Tekstiversio

© Turun filharmoninen orkesteri | Sibeliuksenkatu 2, 20100 Turku | puh. (02) 262 0804 | orchestra@turku.fi