ÄNDRA TEXTENS STORLEK:

Biljetter

Förfrågningar, bokningar och gruppförsäljning

Åbo konserthus telefonförsäljningstjänst

Telefon: må–fr kl. 9–15
Tel. (02) 262 0333
kulttuuri.myynti@turku.fi

Försäljningspunkter

Åbo kulturbutik Ars Musica

Åbo konserthus, Aningaisgatan 9
Må–fr kl. 11–17 och i samband med evenemangen. Från 1.8.2018 må–fr kl. 12–17.
Stängd 4.6.–31.7.2018.

Åbo kulturbutik Ars Musica finns vid biljettkassan i Åbo konserthus (Aningaisgatan 9) och har öppet från måndag till fredag kl. 11–17 och från 1.8.2018 må–fr kl. 12–17. Därtill har kulturbutiken öppet i samband med evenemang i Konserthuset fr.o.m. en timme före evenemangets början t.o.m. slutet av den sista pausen. Kulturbutiken säljer inte biljetter på konsertkvällar (då det finns försäljning vid dörren), och tar heller inte emot biljettbokningar per telefon. Ingen serviceavgift debiteras för biljetter för Abo filharmoniska orkesters konserter och Konserthusets evenemangen köpta i kulturbutiken. En serviceavgift tillkommer på biljetter för Åbo Musikfestspel och Nådendals Musikfestspel köpta i kulturbutiken.
Förutom konsertbiljetter kan man även köpa musikinspelningar, souvenirs med musiktema och Åbos kulturprodukter i kulturbutiken.

Biljetterna kan även betalas med Smartum-kultursedlar.

Biljettjänst (Lippupiste)

Försäljning vid dörren

Biljettförsäljning under konsertkvällarna på konsertplatsen en timme före konserten börjar.

Presentkort

Ett konsertbesök är en underbar gåva! Presentkortet är i kraft i ett år från köpdatum och gäller för alla Åbo filharmoniska orkesters konserter och andra evenemang i Åbo konserthus.

Prisgrupper

Biljettpriserna anges i formen normal / pensionär / rabatt (t.ex. 23/18/9 €). Rabattpriset gäller studerande, personer under 18 år, värnpliktiga, civiltjänstgörare och arbetslösa. Pensionärsintyg eller kort som berättigar till rabatten bör kunna uppvisas vid dörren.

Studerandebiljetter
Studerandebiljetter vid förköp till rabattpris (det andra eller tredje angivna priset). Biljetter för studeranden till samma dags symfonikonserter 3 €, om det finns platser kvar. Kan inte reserveras. Gäller inte kammarmusik- eller barnkonserter. Förmånen är personlig och beviljas endast mot giltigt studiekort.

Tillgänglighet
Det finns ett begränsat antal platser för personer med nedsatt rörlighet. Såväl personen med nedsatt rörlighet som ledsagare med ledsagarkort kan köpa biljetter till Åbo filharmoniska orkesters evenemang med 50 % rabatt på grundpriset.