Adjust text size:

Tule tapaamaan meitä Turun Kirjamessuille 1.-3.10.!

Turun kirjamessuja vietetään 1.-3.10.2021. Kirjamessujen teemana on musiikki. Tule tapaamaan messuille Turun filharmonisen orkesterin väkeä ja inspiroitumaan musiikkiaiheisista keskusteluista ja tapahtumista!

Ohjelmatarjontamme Kirjamessuilla:

Pe 1.10. klo 13.00-13.50, Auditorio

Kirjamessujen avajaiset. Turun filharmonisen orkesterin vaskikvartetti esittää Kirjamessujen avajaisissa avajaisfanfaarin. Vaskikvartetissa esiintyvät Tanja Nisonen, käyrätorvi, Megumi Nakizawa, trumpetti, Anna-Liisa Lindberg, pasuuna ja Nicolas Indermühle, tuuba. Avajaisfanfaarina kuullaan Aarre Merikannon Olympiafanfaari.  Avajaisissa on myös muuta ohjelmaa. 

Pe 1.10. klo 15.45-16.05, Auditorio

Osmo Tapio Räihälä: Miksi nykymusiikki on niin vaikeaa?

Yleistajuinen kirja erikoisen kuuloisesta nykymusiikista ja sen kuuntelemisesta. Haastattelussa säveltäjä Osmo Tapio Räihälä ja haastattelijana Laura Kuitunen. Ohjelmatuottaja: Atena. 

Osmo Tapio Räihälän tilausteos Corpi celesti kuullaan sunnuntaina 3.10. klo 15 Turun linnassa kamarimusiikkikonsertissa. Ennen kamarimusiikkikonserttia on luvassa keskustelutilaisuus Turun linnan kirkossa klo 14. Myös tässä tilaisuudessa Osmo Tapio Räihälä keskustelee uudesta kirjastaan "Miksi nykymusiikki on niin vaikeaa?" Tule kuuntelemaan Räihälää Kirjamessuille perjantaina, ja sunnuntaina nauttimaan konsertista ja keskustelutilaisuudesta Turun linnaan!

Su 3.10. klo 10.40-11.10, Auditorio  

Musiikkisatu Pekka ja Susi

Rakastettu lasten klassikko vuodelta 1936. Tarina pienestä pojasta ja tämän eläinystävistä, joita uhkaa lähistöllä liikkuva hirvittävä susi. Teos on tunnettu siitä, että siinä jokainen soitin vastaa yhtä sadun hahmoa. Esiintyjinä Juha-Pekka Mikkola, kertoja ja Turun filharmonisen orkesterin puhallinkvintetto: Janette Leván, huilu, Jun Saotome, oboe, Henna Jämsä, klarinetti, Jarmo Korhonen, fagotti ja Mervi Huttunen, käyrätorvi. Ohjelmatuottaja: Turun filharmoninen orkesteri.

Su 3.10. klo 14.25-15.00, Auditorio

Turkulainen musiikkielämä - tulevaisuudennäkymät koronan jälkeen

Millaisin miettein musiikkialan toimijat suuntaavat kohti koronan jälkeistä aikaa - kuinka kulttuuriyleisön luottamus voidaan jälleen palauttaa ja millaisia sisällöllisiä uudistuksia uusi aika tuo tullessaan? Keskustelijoina Turun filharmonisen orkesterin intendentti Nikke Isomöttönen ja Turun Musiikkijuhlien toimitusjohtaja Liisa Ketomäki. Haastattelijana Turun Kirjamessujen ohjelmajohtaja Jenni Haukio. Ohjelmatuottaja: Turun Kirjamessut. 

Olemme osastolla A51 koko viikonlopun!

Löydät meidät Turun kaupungin osastolta A51 koko viikonlopun ajan. Tule osastolle hakemaan konserttivinkkejä, tekemään edullisia lippu- ja tuoteostoksia, osallistumaan arvontaan ja tutustumaan koko vapaa-ajan palveluiden tarjontaan!