Adjust text size:

Psst! This one's already gone.

Peruutettu: Avoin kenraaliharjoitus Kulttuurikorttilaisille ja koulaisryhmille: Sininen rapsodia

Jonathan Stockhammer, kapellimestari
Andreas Boyde, piano
Turun filharmoninen orkesteri

Paul Hindemith: Konzertmusik op. 49 pianolle, vaskille ja harpulle
George Gershwin: Rhapsody in Blue
Johannes Brams: Sinfonia nro 4 e-molli op. op. 98

Andreas Boyden esiintymiset sähköistävät yleisön. Hänen tulkintansa Gershwinin rapsodiaklassikosta Kielissä 2019 kirvoitti ylistävän arvion. Rapsodia taituroi taidemusiikin ja jazzin välimaastossa ja teoksessa pianotaituri pääsee heittäytymään täysillä. Jonathan Stockhammer nauttii musiikista, jossa genrerajat sekoittuvat. Kapellimestaritähdellä on loistava maine musiikin tulkitsijana ja niin Hindemithin Konzertmusik kuin Brahmsin neljäs sinfoniakin heräävät hänen käsittelyssään eloon.

Kenraaliharjoitukset Kulttuurikorttilaisille

Kulttuurikortilla pääset kuuntelemaan Turun filharmonisen orkesterin kenraaliharjoituksia maksutta. Kenraaliharjoituksiin tulee ilmoittautua ennakkoon. Kenraaliharjoitusten kävijämäärä on rajoitettu. 

Lue lisää Kulttuurikortista 

Lue lisää kevään avoimista kenraaliharjoituksista

Kenraaliharjoitusten tarkka kesto vaihtelee illan konserttiohjelmasta ja esiintyjistä riippuen. Kenraaliharjoituksessa soitetaan konsertin ohjelmisto läpi. Kapellimestarista ja ohjelmistosta riippuen harjoitellaan myös osia tai stemmoja, tai osa ohjelmistosta jätetään pois tai soitetaan kevyemmin.

Kenraaliharjoitukset pidetään Turun konserttitalolla ellei toisin mainita. Konserttitalon ovet avataan n. klo 10.30, salin ovet vasta muutamaa minuuttia ennen harjoituksen alkua. Konserttitalon kahvila ei ole avoinna harjoitusten yhteydessä.

Kenraaliharjoitukset koululais- ja päiväkotiryhmille

Koululais- ja päiväkotiryhmille avoin kenraaliharjoitus kestää noin 45 minuuttia. Vierailuun voi valmistautua ennakkomateriaalin avulla. Katso tarkemmat tiedot lasten ja nuorten sivustolta.

Turku Concert Hall
Thursday
6.5. 11:00