Adjust text size:

Syksyn kamarimusiikkisarja alkaa Turun päivänä

Kamarimusiikkia koetaan syksyn aikana neljän konsertin verran. Osta liput yksittäisiin konsertteihin, tai hanki koko sarja kerralla! Kamarimusiikkisarjalipulla saat kokonaishinnasta alennusta 15%. 

Turun päivänä muistellaan kevättä

Syksyn ensimmäisen kamarimusiikkikonsertin sävelet heijastelevat syksyn tieltä väistyvän kesän ja menneen kevään valoa, värejä ja lämpöä. Mozartin "Kevät"-lisänimen saaneen jousikvarteton lisäksi kuullaan kotimaista nykymusiikkia Eero Hämeenniemeltä sekä ranskalaista harppumusiikkia sadan vuoden takaa Jean Crasilta. 

Lokakuussa ollaan tangon tunnelmissa

Astor Piazzollan verevät teokset kehystävät nykymusiikin uusimpia uutuusteoksia, Hetan Ahon Syringaa ja Osmo Tapio Räihälän Corpi celestiä huilulle, alttoviululle ja harpulle. 

Marraskuussa kuullaan aikamme naisten säveliä

”Jokainen kappale on mielestämme todellinen helmi ja ansaitsee tulla kuulluksi!” Ohjelmiston suunnittelijoiden löytöretki nuottiarkistojen syövereissä synnytti konsertillisen mielenkiintoisia ja monipuolisia 2000-luvun naissäveltäjien teoksia.

Mestari ja kisälli kohtaavat sarjan päätöskonsertissa

Jousikvartetin kamarimusiikki-iltapäivässä soivat Ludwig van Beethovenin ja Joseph Haydnin sävelet. 1700-luvun lopulla Haydn oli jo tunnettu mestari, jonka kisällinä nuori Beethoven opiskeli.