Muuta tekstin kokoa:

Kausikortit ja sarjaliput

Nauti konserteistamme edullisemmin – osta liput koko kaudelle kerralla sarjana!

Kausikortit

Syksylle 2021 myymme Deluxe-sarjaa, Kaikki sinfoniat -sarjaa, kamarimusiikkisarjaa sekä SOS-sarjaa. 

Torstai- ja perjantaisarjaa emme myy syksylle 2021. Näiden sarjojen kausikorttilaisten paikat otetaan talteen sitä ajankohtaa varten, kun kausikorttien myyminen on taas mahdollista. Oman, vanha kausikorttipaikka pysyy siis tallessa.

Kausikortit myynnissä Turun konserttitalon lipunmyynnissä

Turun konserttitalo, Aninkaistenkatu 9
Ma–pe klo 12–17 ja tapahtumien yhteydessä.
Puh. (02) 262 0333

Torstai- ja perjantaisarjan kausikortit myös Lippupisteen verkkokaupasta ja myyntipisteistä.

Kaikki sinfoniat -sarja

270 | 222 | 102 €

Syksyllä 2021 myynnissä on Kaikki sinfoniat -sarja. Sarjaan kuuluu 12 konserttia, ja saat kokonaishinnasta alennusta 20%. Sarja kokoaa kaikki sinfoniakonsertit, ja on täyttä musiikkinautintoa alusta loppuun. Kahteen kertaan esitettävistä konserteista voi valita itsellesi sopivamman vaihtoehdon. 

Sarjan konsertit.

Deluxe-sarja 

269 | 224 | 103 €

Syksyllä 2021 on myynnissä Deluxe-sarja. Sarjaan kuuluu 14 konserttia, ja saat kokonaishinnasta alennusta 30 %. Sarjaan kuuluu upeita sinfoniakonsertteja, Circus Symphony of Vampires sekä Lumiukko. Kahteen kertaan esitettävistä konserteista voi valita itsellesi sopivamman vaihtoehdon. 

Sarjan konsertit. 

Torstaisarja

Syksylle 2021 ei myydä torstaisarjaa.

Perjantaisarja

Syksylle 2021 ei myydä perjantaisarjaa.

VIP-edut

Turun filharmonisen orkesterin VIP-asiakkaita ovat kaikki torstai-, perjantai- ja Deluxe-sarjan kausikortin haltijat. VIP-edut saat VIP-korttia näyttämällä. Kortti lunastetaan lipunoston yhteydessä.

VIP-edut:

  • Torstai- tai perjantaikausikorttilaisena oma, vanha paikkasi on varattu sinulle tiettyyn päivämäärään asti
  • Ostaessasi Deluxe-sarjalipun säästät hinnasta 30 % irtolippuihin verrattuna.
  • Torstai- ja perjantaikausikortin hintaetu on 20 % irtolippujen hinnasta.
  • Saat 15 % alennusta sarjaan kuulumattomien TFO:n konserttien irtolipuista. Etu on henkilökohtainen ja käytettävissä ainoastaan Konserttitalon lipunmyynnissä.
  • Pääset tutustumaan taiteilijoihin ja muuhun orkesteriväkeen kaksi kertaa vuodessa järjestettävässä VIP-illassa. VIP-iltojen ajankohdista tiedotetaan VIP-asiakkaille erikseen.
  • Vaihtuvia etuja Turun kulttuurikauppa Ars Musicasta ja Konserttitalo Cateringista.

Muut sarjaliput

SOS-sarja

SOS – sävellä oma sarja – on erinomainen vaihtoehto silloin, jos kausikortti tuntuu liian sitovalta mutta käyt useasti konserteissa. SOS-sarjalla koet itseäsi kiinnostavimmat kauden konsertit alennettuun yhteishintaan. Voit muodostaa SOS-sarjan vähintään viidestä itsevalitsemastasi konsertista – niin sinfonia-, kamarimusiikki-, teema-, kirkko- kuin lastenkonsertistakin. SOS-sarjalla saat kokonaishinnasta 20 % alennusta.

Katso kauden tarjonta kausiesitteestä

Kamarimusiikkisarja

95 | 78 | 36 €

Syksyllä 2021 on myynnissä kamarimusiikkisarja. Sarjaan kuuluu neljä konserttia, ja saat kokonaishinnasta alennusta 15%. Kamarimusiikkisarjassa orkesterin muusikot esittävät itse suunnittelemaansa vaihtelevaa ohjelmistoa eri aikakausilta. Konsertteja pidetään viehättävissä tiloissa eri puolilla kaupunkia.

Sarjan konsertit.

Uteliaat aloittelijat

Syksyllä 2021 ei myydä Uteliaat aloittelijat -sarjaa.