Muuta tekstin kokoa:

Kouluille ja päiväkodeille

Tutustu musiikin kiehtovaan maailmaan Turun filharmonisen orkesterin kanssa! Tule koululaiskonserttiin tai kurkista kenraaliharjoituksiin. 

 

 

Open Orchestra -koululaiskonsertit

KONSERTTITALO

Jukka Untamala, kapellimestari
Paleface, juontaja 
Timo Ollila, visuaalinen suunnittelu 

Koe suuren sinfoniakoneiston vaikuttavuus ennen kokemattomalla tavalla ja tutustu orkesterimaailmaan musiikin sisältä käsin! Open Orchestrassa saat mahdollisuuden seurata muusikon työtä läheltä ja liikkua vapaasti orkesterin keskuudessa konsertin aikana. Konsertin ensimmäisen puolen osa yleisöstä istuu konserttisalin yläkatsomossa, ja osa kävelee orkesterin keskuudessa. Puolivälin jälkeen osat vaihtuvat. Katsomo on paikkanumeroitu. Lipputyyppisi kertoo, milloin on oma aikasi istua ja milloin kävellä. Alun perin Kööpenhaminan filharmonikkojen konsepti koetaan ensimmäistä kertaa Suomessa. Interaktiivista sinfonista matkaa läpi klassisen musiikin siivittävät eri aikakausien teokset Mozartista Ravelliin. Juonnettua konserttielämystä vahvistaa näyttävä visualisointi ja valaistus.

Huom.! Puolet konsertista kuunnellaan ilman istumapaikkaa, seisten ja kävellen orkesterin keskuudessa. 

To 7.11.    10.00    Koululaiskonsertti I      Ilmoittaudu tästä!
Ti 12.11.   10.00    Koululaiskonsertti II     Ilmoittaudu tästä!
Ke 13.11.  10.00   Koululaiskonsertti III    Ilmoittaudu tästä!
LISÄKONSERTTI:
To 14.11.  10.00    Koululaiskonsertti IIII   Ilmoittaudu tästä!

Liput 3€, opettajat ja avustajat veloituksetta. Ennakkovaraukset 22.10. mennessä. Varaukset ovat sitovia. Varaukset puh. 2262 0333 (ma–pe klo 9–15) tai kulttuuri.myynti@turku.fi Vain ryhmille. 

 

Avoimet kenraaliharjoitukset

Turun filharmoninen orkesteri tarjoaa koululais- ja päiväkotiryhmille mahdollisuuden tulla tutustumaan orkesterisoiton salaisuuksiin filharmonikoiden kenraaliharjoitukseen, jossa harjoitellaan kuluvan viikon konserttiohjelmistoa. Vierailuun on mahdollista valmistautua etukäteen lähetettävän ennakkomateriaalin avulla. Kenraaliharjoituksen seuraaminen on maksutonta ja sisältää lyhyen esittelyn Konserttitalolla puoli tuntia ennen harjoituksen alkua. Esittelyt alkavat klo 10.30. Tilaisuus päättyy noin klo 11.45.

Syksyn 2019 avoimet kenraaliharjoitukset: 12.9/26.9/3.10/24.10.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset:
tuottaja Heidi Pulkkinen

 

Ysivip

Turun koulujen ysiluokkalaiset pääsevät kaupungin kulttuuririentoihin ilmaiseksi Ysivip-korttia vilauttamalla. Turun filharmoninen orkesteri tarjoaa Ysivip-kortilla ilmaisen sisäänpääsyn seuraaviin syksyn 2019 konsertteihin:
pe 20.9. Slaavilaisia satuja
pe 27.9. Flyover Beatbox!
pe 8.11. Open Orchestra
pe 15.11. Open Orchestra

Konserttipaikka: Konserttitalo, Aninkaistenkatu 9

Lipun voit noutaa konserttiviikon maanantaista lähtien Konserttitalon lippumyymälästä. Lipun saa, mikäli konsertissa on tilaa. Ei ennakkovarauksia. Lippuja voi lunastaa kortilla yhden per konsertti ja lunastajan tulee varautua esittämään Ysivip-kortti sekä lippua lunastaessa että lippua tarkastettaessa. 

 

Opiskelijat

Ennakkoon ostetun opiskelijalipun hinta on jälkimmäinen ilmoitetuista hinnoista. Sinfoniakonsertteihin opiskelijalipun voi ostaa konserttipäivänä kolmella eurolla, mikäli paikkoja on jäljellä. Ei varauksia. Etu on henkilökohtainen ja se myönnetään voimassaolevaa opiskelijakorttia vastaan.

Turun filharmonisen orkesterin lastentoimintaa tukee OP Turun Seutu.

op_logot_ja_hipot_fi.png