Muuta tekstin kokoa:

Psst! Meni jo.

Avoin kenraaliharjoitus: Itävaltalaiset sinfoniat

Clemens Schuldt, kapellimestari 
Turun filharmoninen orkesteri

Wolfgang Amadeus Mozart: Sinfonia nro 34 C-duuri
Franz Schubert: Sinfonia nro 9 C-duuri

Tämä konsertti tarjoaa taattua sinfonianautintoa alusta loppuun. Clemens Schuldt on yksi Saksan kiinnostavimmista nuorista kapellimestareista, jonka ura on kovassa nousussa. Hän tuo Turkuun suurten itävaltalaissäveltäjien Mozartin ja Schubertin C-duuri-sinfoniat.  Schubertin yhdeksäs on beethoveniaanisen suuri ja loistokas. Mozartin 34. sinfonian valoisat ja juhlavat fanfaarit vievät kuulijan suoraan klassismin ajan ytimeen.

Kenraaliharjoitukset

Kulttuurikortilla pääset kuuntelemaan Turun filharmonisen orkesterin kenraaliharjoituksia maksutta. Kenraaliharjoituksiin tulee ilmoittautua ennakkoon. Kenraaliharjoitusten kävijämäärä on rajoitettu. 

Ilmoittaudu tästä 2.10. avoimeen kenraaliharjoitukseen: 

www.lyyti.fi/reg/0210itavaltalaisetsinfoniat

Kenraaliharjoitusten tarkka kesto vaihtelee illan konserttiohjelmasta ja esiintyjistä riippuen. Kenraaliharjoituksessa soitetaan konsertin ohjelmisto läpi. Kapellimestarista ja ohjelmistosta riippuen harjoitellaan myös osia tai stemmoja, tai osa ohjelmistosta jätetään pois tai soitetaan kevyemmin.

Kenraaliharjoitukset pidetään Turun konserttitalolla ellei toisin mainita. Konserttitalon ovet avataan n. klo 10.30, salin ovet vasta muutamaa minuuttia ennen harjoituksen alkua. Konserttitalon kahvila ei ole avoinna harjoitusten yhteydessä.

Turun konserttitalo
Perjantai
2.10. 11:00