Muuta tekstin kokoa:

Psst! Meni jo.

Avoin kenraaliharjoitus Kulttuurikorttilaisille ja koululaisryhmille: Fantasioita

Tianyi Lu, kapellimestari
Alexandra Dariescu, piano
Turun filharmoninen orkesteri

Igor Stravinsky: Orkesterisarja Pulcinella-baletista
Nadia Boulanger: Fantasia pianolle ja orkesterille 
Magnus Lindberg: Gran duo
Pjotr Tšaikovski: Romeo ja Julia, alkusoittofantasia 

Alexandra Dariescu häikäisee musikaalisuudellaan maailmanlaajuisesti niin yleisön kuin kriitikotkin ja pääsee näyttämään taitojaan Boulangerin Fantasiassa. Stravinskyn Commedia dell´arten tyyppihahmoihin perustuva Pulcinella ja Tšaikovskin Shakespearen näytelmään perustuva Romeo ja Julia vievät kuulijan kertomusten maailmaan. Gran duossa soi vaski- ja puupuhallinten dialogi. Orkesteria johtamaan palaa Tianyi Lu, joka debytoi TFO:n edessä tammikuussa 2020.

Turvallisuutesi on meille tärkeää. Tutustuthan korona-ajan turvallisuusohjeisiimme tästä. 

Kenraaliharjoitukset Kulttuurikorttilaisille

Kulttuurikortilla pääset kuuntelemaan Turun filharmonisen orkesterin kenraaliharjoituksia maksutta. Kenraaliharjoituksiin tulee ilmoittautua ennakkoon. Kenraaliharjoitusten kävijämäärä on rajoitettu. 

Lue lisää Kulttuurikortista 

Kenraaliharjoitusten tarkka kesto vaihtelee illan konserttiohjelmasta ja esiintyjistä riippuen. Kenraaliharjoituksessa soitetaan konsertin ohjelmisto läpi. Kapellimestarista ja ohjelmistosta riippuen harjoitellaan myös osia tai stemmoja, tai osa ohjelmistosta jätetään pois tai soitetaan kevyemmin.

Kenraaliharjoitukset pidetään Turun konserttitalolla ellei toisin mainita. Konserttitalon ovet avataan n. klo 10.30, salin ovet vasta muutamaa minuuttia ennen harjoituksen alkua. Konserttitalon kahvila ei ole avoinna harjoitusten yhteydessä.

Kenraaliharjoitukset koululais- ja päiväkotiryhmille

Koululais- ja päiväkotiryhmille avoin kenraaliharjoitus kestää noin 45 minuuttia. Vierailuun voi valmistautua ennakkomateriaalin avulla. Katso tarkemmat tiedot lasten ja nuorten sivustolta.

Ilmoittautumislinkki kenraaliharjoituksiin lisätään tapahtumaan myöhemmin.

Turun konserttitalo
Torstai
16.9. 11:00