Muuta tekstin kokoa:

Psst! Meni jo.

Avoin kenraaliharjoitus: Suite Française

Håkan Hardenberger, kapellimestari ja trumpetti
Turun filharmoninen orkesteri

Henri Tomasi: Fanfares Liturgiques
André Jolivet: Concertino trumpetille, jousiorkesterille ja pianolle
Thierry Escaich: Tanz-Fantasie trumpetille ja pianolle
Francis Poulenc: Suite Française
Maurice Ravel: Hanhiemo, sarja orkesterille

Bienvenue! Ranskalaisessa illassa tutustutaan maan 1900-luvun säveltäjien musiikkiin. Konsertti alkaa Tomasin puhallinsoitinten fanfaarilla. Poulencin Suite Française lainaa nimeään konsertille ja on niin ikään puhaltimille kirjoitettu. Ruotsalainen Håkan Hardenberger kuuluu trumpetistien maailman kärkeen ja virtuoottinen taiteilija vieraili TFO:n edessä edellisen kerran keväällä 2019. Hardenberger nähdään solistina Jolivet´n ja Escaichin teoksissa. Ilta päättyy Ravelin mielikuvitukselliseen Hanhiemoon.

Kenraaliharjoitukset

Kulttuurikortilla pääset kuuntelemaan Turun filharmonisen orkesterin kenraaliharjoituksia maksutta. Kenraaliharjoituksiin tulee ilmoittautua ennakkoon. Kenraaliharjoitusten kävijämäärä on rajoitettu. 

Ilmoittaudu tästä 13.11. avoimeen kenraaliharjoitukseen:

www.lyyti.fi/reg/1311suitefrancaise

Kenraaliharjoitusten tarkka kesto vaihtelee illan konserttiohjelmasta ja esiintyjistä riippuen. Kenraaliharjoituksessa soitetaan konsertin ohjelmisto läpi. Kapellimestarista ja ohjelmistosta riippuen harjoitellaan myös osia tai stemmoja, tai osa ohjelmistosta jätetään pois tai soitetaan kevyemmin.

Kenraaliharjoitukset pidetään Turun konserttitalolla ellei toisin mainita. Konserttitalon ovet avataan n. klo 10.30, salin ovet vasta muutamaa minuuttia ennen harjoituksen alkua. Konserttitalon kahvila ei ole avoinna harjoitusten yhteydessä.

Turun konserttitalo
Perjantai
13.11. 11:00