Muuta tekstin kokoa:

Psst! Meni jo.

Avoin kenraaliharjoitus: (vain koululaisryhmille): Ilta John Storgårdsin kanssa

Tämä kenraaliharjoitus on vain koululaisryhmille. 

John Storgårds, kapellimestari 
Rosanne Philippens, viulu 
Turun filharmoninen orkesteri

Lauri Ikonen: Sinfonia nro 6 e-molli (kantaesitys) 
Béla Bartók: Viulukonsertto nro 1 
Anton Bruckner: Sinfonia nro 6 A-duuri WAB 106 

Rosanne Philippensin taito kommunikoida musiikin kautta on nostanut hänet Alankomaiden suosituimpien viulistien joukkoon. Bartókin viulukonsertto kantaesitettiin säveltäjän jo kuoltua, useita vuosikymmeniä teoksen säveltämisen jälkeen. Konsertti jatkuu unohdettujen teosten teemalla, kun kantaesityksensä viimein tänä iltana saa kansallisromantikko Lauri Ikosen 6. sinfonia. Sibeliuksen aikalaisen teoksen tuo konserttiohjelmaan Pro Finlandia -mitalin vuonna 2012 saanut John Storgårds. Merkittävä ilta päättyy Brucknerin runsaaseen ja kekseliääseen 6. sinfoniaan. Toukokuulta 2020 peruuntunut konsertti.

Turvallisuutesi on meille tärkeää. Tutustuthan korona-ajan turvallisuusohjeisiimme tästä. 

Kenraaliharjoitukset

Kenraaliharjoituksiin tulee ilmoittautua etukäteen. Kenraaliharjoitusten tarkka kesto vaihtelee illan konserttiohjelmasta ja esiintyjistä riippuen. Kenraaliharjoituksessa soitetaan konsertin ohjelmisto läpi. Kapellimestarista ja ohjelmistosta riippuen harjoitellaan myös osia tai stemmoja, tai osa ohjelmistosta jätetään pois tai soitetaan kevyemmin.

Lue lisää Kulttuurikortista 

Kenraaliharjoitukset pidetään Turun konserttitalolla ellei toisin mainita. Konserttitalon ovet avataan n. klo 10.30, salin ovet vasta muutamaa minuuttia ennen harjoituksen alkua. Konserttitalon kahvila ei ole avoinna harjoitusten yhteydessä.

Koululais- ja päiväkotiryhmät

Koululais- ja päiväkotiryhmille avoin kenraaliharjoitus kestää noin 45 minuuttia. Vierailuun voi valmistautua ennakkomateriaalin avulla. Katso tarkemmat tiedot lasten ja nuorten sivustolta.

Ilmoittautumislinkki päivitetään tapahtumaan myöhemmin.

Turun konserttitalo
Torstai
30.9. 11:00