Muuta tekstin kokoa:

Elinvoimaa kulttuurista: Musiikkia ja mielenrauhaa

Wolfgang Amadeus Mozart: Klarinettikvintetto, osa 1 Allegro
Johannes Brahms: Jousikvartetto c-molli, osa 1 Allegro
Arvo Pärt: Fratres
Max Reger: Klarinettikvintetto A-duuri op. 146,  osa 3 Largo

Kreeta Ranki, ohjaaja
Ilana Gothóni, viulu
Jonni Hämäläinen, viulu
Jouni Rissanen, alttoviulu
Andreas Helling, sello
Henna Jämsä, klarinetti

Tule rentoutumaan musiikin ja läsnäoloharjoitteiden pariin ja nauttimaan Villa Bella Vistan kesäisestä tunnelmasta. Tapahtumassa rauhoitutaan ja tehdään keskittymis- sekä läsnäoloharjoitteita ohjaajan kanssa TFO:n jousikvintetin säestyksellä.

Harjoitteet eivät vaadi aikaisempaa kokemusta ja ovat helppoja. Harjoitteet tehdään mieluiten istuen, mutta ne on mahdollista tehdä myös maaten.

Villa Bella Vistan kahvio palvelee tapahtuman ajan.

Konsertti kuuluu Elinvoimaa kulttuurista -sarjaan. 

Kulttuuri tekee hyvää! Turun kulttuuripääkaupunkivuoden 2011 slogan syttyy eloon TFO:n ja kirjaston tapahtumakokonaisuudessa alkusyksyllä. Yleisöluennoista, TFO:n hyvinvointikonserteista sekä luentojen yhteydessä koettavista taidevarteista koostuva sarja keskittyy kehon ja mielen hyvinvointiin. Sarjaan kuuluvat konsertit Musiikkia ja mielenrauhaa, Sound Healing Concert sekä Joogaa meren äärellä. Tapahtumakokonaisuuden luennot julkaistaan erikseen.

Ohjeita konserttikävijöille:

Tapahtuma on maksuton, mutta siihen tulee ilmoittautua erikseen. Ilmoittautumislinkki tulee tälle sivulle ja aukeaa ma 2.8. klo 12. Paikkoja on rajattu määrä. Estyessäsi ilmoitathan meille, jotta saamme vapautettua paikkasi: kulttuuri.myynti@turku.fi tai (02) 262 0333.

Turvallisuutesi on meille tärkeää. Tutustuthan korona-ajan turvallisuusohjeisiimme tästä linkistä.

Villa Bella Vista
Tiistai
17.8. 18:00

Tapahtuman kesto on noin 45 minuuttia.