Muuta tekstin kokoa:

Psst! Meni jo.

Candide

Leonard Bernsteinin Candide-operetti esitettiin Bernsteinin juhlavuonna ja ensimmäistä kertaa 40 vuoteen Helsingissä syksyllä 2018. Savoy-teatterin lavalla nähty tuotanto keräsi kiitosta yleisöltä ja kriitikoilta. Nyt tämä hieno tuotanto nähdään Turussa Åbo Svenska Teaterin lavalla keväällä 2020.

Candiden juoni perustuu Voltairen tunnettuun romaaniin. Operettiversiossa on veitsenterävä libretto ja sen huumori ja kohtaukset soveltuvat myös nykyaikaan. Ohjaaja Tuomas Parkkinen on tehnyt viihdyttävän ja hurmaavan dramatisoidun ohjauksen. Teos sopii niin oopperan, operetin kuin musikaalin ystäville.

Solisteina loistavat mm. Jussi Merikanto, Tero Harjunniemi, Kaisa Ranta, Heikki Kilpeläinen, Annami Hylkilä, Heikki Halinen ja Heli Immonen.

Kapellimestarina toimii Jonas Rannila orkesterinaan Turun filharmoninen orkesteri ja produktiota varten koottu Candide-kuoro. Uudesta suomennoksesta vastaa Auli Särkiö-Pitkänen.

Esitys tekstitetään suomeksi ja ruotsiksi.

Vidunderligt virtuos Candide
HBL/Jan Granberg

Savoy-teatterin Candide on herkkutarjotin karnevalistisenilveilyn ja mustan huumorin ystäville
HS/Hannu-Ilari Lampila

Tuotantotiedot

OHJAUS Tuomas Parkkinen
KAPELLIMESTARI Jonas Rannila
ORKESTERI Turun filharmoninen orkesteri
SOLISTIT mm. Jussi Merikanto, Tero Harjunniemi, Kaisa Ranta, Heikki Kilpeläinen, Annami Hylkilä, Heikki Halinen ja Heli Immonen
KUORO Candide-kuoro

TUOTANTO Åbo Svenska Teater, Turun filharmoninen orkesteri ja Turun musiikkijuhlat yhteistyössä HI Music Productionsin kanssa

https://www.ticketmaster.fi/event/candide-lippuja/257625?track=DiscoveryAPI&camefrom=abosvenskateater-App
Lauantai
4.4. 15:00
Liput
69,00 €