Muuta tekstin kokoa:

Jari Sillanpää - Kulku ihmisen

HUOM.! Konsertti on klo 18. Konserttiin on myyty virheellisesti lippuja ajankohtatiedolla klo 19. 

JARI SILLANPÄÄ on yksi maamme valovoimaisimpia solisteja, joka laajan musiikkiohjelmistonsa lisäksi tunnetaan karismaattisena estraditaiteilijana ja loistavana tunteiden tulkitsijana.

Tästä kaikesta kertovat valtava suosio konsertti- ja keikkarintamalla sekä menestyslevyt. Jarin ensilevy Jari Sillanpää, joka ilmestyi vuonna 1996, on edelleen maamme eniten myyty levy. Viimeisin hitti ”Sinä ansaitset kultaa” oli radioissa vuoden 2015 soitetuin kappale ja Youtubessa sitä on kuunneltu yli 11 miljoonaa kertaa!

Huumekohun jälkeen Sillanpää vietti parisen vuotta hiljaiseloa ja suuntaa nyt katsetta eteenpäin kohdaten uusia musiikillisia haasteita.

Viime syksynä laulaja ja viihdyttäjä numero yksi palasi konserttisaleihin ja Sillanpää lähti yleisön ihastukseksi 13 konsertin kiertueelle. Suuri suosio ja loppuunmyydyt konserttisalit jatkuvat keväällä 2020.

Lavalla on laulaja joka viihdyttää, koskettaa ja liikuttaa. Ikä ja eletty elämä ovat tuoneet lisää syvyyttä tulkintaan. Ääni soi pitkän tauon jälkeen sävykkäämpänä kuin koskaan aikaisemmin.

Säestyksestä huolehtii lähes akustinen kvartetti, jota johtaa PETRI SOMER, Suomen huippunimien hovisäveltäjä, joka on tehnyt myös Jarin superhitin Sinä ansaitset kultaa. 

Petri Somer, piano

Jari Ilomäki, kontrabasso, sähköbasso

Lauri Schreck, kitarat, kannel

Robert Löflund, puupuhaltimet

”Olen saanut rinnalleni huipputiimin ja odotan konserttikiertuetta innoissani,”

Jari sanoo ja toivottaa kaikki tervetulleeksi heittäytymään tunnelmien vietäväksi ja nauttimaan rennosta, monipuolisesta musiikillisesta iloittelusta!

Turun konserttitalo
Lauantai
21.3. 18:00

konsertin kesto ja väliaikatiedot ilmoitetaan myöhemmin

Liput
42,00 €