Muuta tekstin kokoa:

Jethro Tull

1960-luvun lopussa perustettu brittiläinen rockyhtye Jethro Tull saapuu Suomeen tammikuussa 2022. Rockia ja folkrockia soittavan yhtyeen keulahahmona toimii laulaja-huilisti Ian Anderson

"Tällä kiertueella kyse on Jethro Tullin musiikista ja kokoonpanosta nimeltä Jethro Tull", yhtyeen perustaja ja keulakuva Ian Anderson toteaa jämäkästi.

Yhtyeessä soittavat Andersonin (huilu, kitara, bouzouki, mandoliini, huuliharppu ja laulu) lisäksi, Joe Parrish (kitara), Scott Hammond (rummut & lyömäsoittimet), John O’Hara (kosketinsoittimet) ja David Goodier (basso).

Andersonin häikäisevän menestyksellinen ja pitkä ura tukeutuu vahvasti Jethro Tullin ensimmäisiin vuosikymmeniin. Niinpä useimmat fanit olisivat pettyneitä, jos konsertissa ei kuultaisi esimerkiksi sellaisia klassikoita kuin ”Bourrée”, ”Song For Jeffrey”, ”Living In The Past”, ”Sweet Dream”, ”Aqualung”, ”Locomotive Breath”, ”Too Old To Die: Too Young To Die” ja ”Thick As A Brick”. ja ”Thick As A Brick”.

Jethro Tullin piti alun perin esiintyä Logomossa, mutta päällekkäisvarauksen vuoksi keikka siirtyy Konserttitalolle sunnuntaille 9.1.2022. Jo ostetut liput käyvät uuteen ajankohtaan sellaisenaan. Järjestäjä ja yhtye pahoittelevat tilannetta! Lippuja ei voi palauttaa.

Konsertin järjestää RH Entertainment Oy

Turun konserttitalo
Sunnuntai
9.1. 19:00

konsertin kesto 2h 30min

Liput
65,00 €