Muuta tekstin kokoa:

Psst! Meni jo.

Keskeytetty: Joutsenlampi - St Petersburg Ballet Theatre

ST PETERSBURG BALLET THEATREN JOUTSENLAMPI-ESITYKSET TURUSSA KESKEYTETTY TOISTAISEKSI

Tulevan tapahtuman St Petersburg Ballet Theatre toimeenpano on toistaiseksi keskeytetty. Olemme pääsylipun ostaneisiin uudelleen yhteydessä, kun uusi päivämäärä on saatu vahvistettua. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan tulevalle päivämäärälle.

Mahdolliset lippujen palautuspyynnöt 16.5.2022 mennessä Lippupisteen palautuslomakkeella: https://web.lippu.fi/palautus/

St Petersburg Ballet Theatre ja Live Nation Finland pahoittelevat muutoksista mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

ESITYKSET:
St Petersburg Ballet Theatre: Irina Kolesnikova Tour – Joutsenlampi
La 9.4.2022 klo 15 & 19.30 Turun konserttitalo, Turku

Asiakaskyselyt: info@livenation.fi

////////////////////////////////////

 

Maailmankuulun prima ballerinan Irina Kolesnikovan tähdittämän St Petersburg Ballet Theatren esittämä Joutsenlampi-baletti nähdään kahdeksassa suomalaiskaupungissa vuodenvaihteen molemmin puolin. Kehuttu esitys nähdään myös Turun konserttitalolla.

Baletin pääroolissa esiintyvän Irina Kolesnikovan lisäksi Prinssi Sigfridin roolissa nähdään vuonna 2005 päätanssijan tittelin saanut Dmitri Akulinin.

Konstantin Tachkinin vuonna 1994 perustama St Petersburg Ballet Theatre tunnetaan maailmalla sekä taidokkaista tanssijoistaan että näyttävistä tuotannoistaan. Seurue tekee jatkuvasti isoja kiertueita, ja vierailee lähes vuosittain myös Pariisin ja Lontoon kuuluisimmissa teattereissa. Suomessa St Petersburg Ballet Theatre on hurmannut yleisönsä vuoden 2015 ensiesiintymisestä lähtien, viimeksi kehuttu ryhmä vieraili maassamme alkuvuodesta 2020.

Seurueen kruununjalokivi on kansainvälisesti arvostettu, jopa prima ballerina assolutaksi luokiteltu Irina Kolesnikova, joka on ollut mukana prima ballerinana vuodesta 2001. Kolesnikova on voittanut sekä yleisöt että vaativimmatkin balettien arvioitsijat puolelleen. Tŝaikovskin musiikkiin ja Petipan ja Ivanovin koreografiaan pohjautuva taidokas Joutsenlampi-esitys on kerännyt ylistystä ympäri maailman ja hänen maineensa yhtenä maailman parhaimmista tanssijoista täyttää tuhatpaikkaiset teatterit ympäri maailman.

Tilaisuuden järjestää Live Nation

Turun konserttitalo
Lauantai
9.4. 15:00

Tilaisuuden kesto 2h 45min, sis. väliaika 2 x 25min

Liput
84,50 € | 54,50 € | 44,50 €