Muuta tekstin kokoa:

Psst! Meni jo.

Peruutettu: Avoin kenraaliharjoitus: Alppimaiden säveliä

Kerem Hasan kapellimestari
Takuya Takashima, oboe
Turun filharmoninen orkesteri

Franz Schubert: Sinfonia nro 3 D-duuri 
Igor Stravinsky: Dumbarton Oaks
Alessandro Marcello: Oboekonsertto d-molli 
Wolfgang Amadeus Mozart: Sinfonia nro 35 D-duuri, “Haffner-sinfonia” 

Nousevaa kansainvälistä uraa tekevä Kerem Hasan on tuore ylikapellimestari Innsbruckissa Tirolin sinfoniaorkesterissa. Illan keskiössä kuullaan TFO:n oboen äänenjohtaja Takuya Takashiman tulkintana valoisaa ja koristeellista venetsialaista barokkia. Haffner-sinfonia on hyväntuulista ja kaunista Mozartia parhaimmillaan. Teos valmistui tilaustyönä Salzburgilaisen Haffnerin suvun jäsenen aatelointitilaisuuteen. Sama ilo ja melodiavoittoisuus kuuluu myös wieniläisen Schubertin 18-vuotiaana säveltämässä 3. sinfoniassa.

Kenraaliharjoitukset

Kulttuurikortilla pääset kuuntelemaan Turun filharmonisen orkesterin kenraaliharjoituksia maksutta. Kenraaliharjoituksiin tulee ilmoittautua ennakkoon. Kenraaliharjoitusten kävijämäärä on rajoitettu. 

Ilmoittaudu tästä 3.12. avoimeen kenraaliharjoitukseen:

www.lyyti.fi/reg/0312alppimaidensavelia

Kenraaliharjoitusten tarkka kesto vaihtelee illan konserttiohjelmasta ja esiintyjistä riippuen. Kenraaliharjoituksessa soitetaan konsertin ohjelmisto läpi. Kapellimestarista ja ohjelmistosta riippuen harjoitellaan myös osia tai stemmoja, tai osa ohjelmistosta jätetään pois tai soitetaan kevyemmin.

Kenraaliharjoitukset pidetään Turun konserttitalolla ellei toisin mainita. Konserttitalon ovet avataan n. klo 10.30, salin ovet vasta muutamaa minuuttia ennen harjoituksen alkua. Konserttitalon kahvila ei ole avoinna harjoitusten yhteydessä.

Turun konserttitalo
Torstai
3.12. 11:00