Muuta tekstin kokoa:

Psst! Meni jo.

Peruutettu: Avoin kenraaliharjoitus Kulttuurikorttilaisille ja koulaisryhmille: Joonas Kokkonen 100

Alpesh Chauhan, kapellimestari
Senja Rummukainen, sello 
Turun filharmoninen orkesteri

Felix Mendelssohn: Ruy Blas op. 95, alkusoitto
Joonas Kokkonen: Sellokonsertto
Johannes Brahms: Sinfonia nro 3 F-duuri op. 90

Joonas Kokkonen kuuluu Suomen arvostetuimpiin taidemusiikkisäveltäjiin. Hänen syntymästään tulee kuluneeksi 100 vuotta vuonna 2021. Konsertin keskiössä kuullaan hänen ainoa konserttomuotoinen sävellyksensä. Teoksen tulkitsee Senja Rummukainen, yksi Suomen nuorista huippumuusikoista. Hän voitti 2014 Turun sellokilpailut ja 2019 saavutti kuudennen sijan kansainvälisessä Tšaikovski-kilpailussa. Saksalaisten romantikkojen teokset kehystävät sellokonserttoa. 

Kenraaliharjoitukset Kulttuurikorttilaisille

Kulttuurikortilla pääset kuuntelemaan Turun filharmonisen orkesterin kenraaliharjoituksia maksutta. Kenraaliharjoituksiin tulee ilmoittautua ennakkoon. Kenraaliharjoitusten kävijämäärä on rajoitettu. 

Lue lisää Kulttuurikortista 

Lue lisää kevään avoimista kenraaliharjoituksista

Kenraaliharjoitusten tarkka kesto vaihtelee illan konserttiohjelmasta ja esiintyjistä riippuen. Kenraaliharjoituksessa soitetaan konsertin ohjelmisto läpi. Kapellimestarista ja ohjelmistosta riippuen harjoitellaan myös osia tai stemmoja, tai osa ohjelmistosta jätetään pois tai soitetaan kevyemmin.

Kenraaliharjoitukset pidetään Turun konserttitalolla ellei toisin mainita. Konserttitalon ovet avataan n. klo 10.30, salin ovet vasta muutamaa minuuttia ennen harjoituksen alkua. Konserttitalon kahvila ei ole avoinna harjoitusten yhteydessä.

Kenraaliharjoitukset koululais- ja päiväkotiryhmille

Koululais- ja päiväkotiryhmille avoin kenraaliharjoitus kestää noin 45 minuuttia. Vierailuun voi valmistautua ennakkomateriaalin avulla. Katso tarkemmat tiedot lasten ja nuorten sivustolta.

Turun konserttitalo
Perjantai
5.3. 11:00