Muuta tekstin kokoa:

Jethro Tull

Kiristyneiden koronarajoitusten vuoksi Ian Andersonin johtaman Jethro Tull –yhtyeen konsertti joudutaan siirtämään huhtikuulle 2022. Jo ostetut liput käyvät uudelle konserttipäivälle sellaisenaan! Jos uusi konserttipäivä ei käy, niin lipun voi palauttaa 28.2.2022 asti. Lippujen palautusta koskevat ohjeet löytyvät lipunmyyjän nettisivuilta Tiedote: Jethro Tull -yhtyeen konsertti Turun konserttitalolla siirtyy huhtikuulle (mailchi.mp)

1960-luvun lopussa perustettu brittiläinen rockyhtye Jethro Tull saapuu Suomeen tammikuussa 2022. Rockia ja folkrockia soittavan yhtyeen keulahahmona toimii laulaja-huilisti Ian Anderson

"Tällä kiertueella kyse on Jethro Tullin musiikista ja kokoonpanosta nimeltä Jethro Tull", yhtyeen perustaja ja keulakuva Ian Anderson toteaa jämäkästi.

Yhtyeessä soittavat Andersonin (huilu, kitara, bouzouki, mandoliini, huuliharppu ja laulu) lisäksi, Joe Parrish (kitara), Scott Hammond (rummut & lyömäsoittimet), John O’Hara (kosketinsoittimet) ja David Goodier (basso).

Andersonin häikäisevän menestyksellinen ja pitkä ura tukeutuu vahvasti Jethro Tullin ensimmäisiin vuosikymmeniin. Niinpä useimmat fanit olisivat pettyneitä, jos konsertissa ei kuultaisi esimerkiksi sellaisia klassikoita kuin ”Bourrée”, ”Song For Jeffrey”, ”Living In The Past”, ”Sweet Dream”, ”Aqualung”, ”Locomotive Breath”, ”Too Old To Die: Too Young To Die” ja ”Thick As A Brick”. ja ”Thick As A Brick”.

Jethro Tullin piti alun perin esiintyä Logomossa, mutta päällekkäisvarauksen vuoksi keikka siirtyy Konserttitalolle. Jo ostetut liput käyvät uuteen ajankohtaan sellaisenaan. Järjestäjä ja yhtye pahoittelevat tilannetta!

Konsertin järjestää RH Entertainment Oy

Turun konserttitalo
Tiistai
26.4. 19:00

konsertin kesto 2h 30min

Liput
65,00 €