Muuta tekstin kokoa:

Psst! Meni jo.

Tähtien kevätkonsertti

Maailmaa valloittava sopraano Tarja Turunen, Tähdet Tähdet -ohjelmasta suoraan huipulle ponkaissut baritoni Waltteri Torikka, upeaääninen tenori Jyrki Anttila ja viime vuonna 30-vuotista taiteilijauraansa juhlinut Pentti Hietanen tarjoavat yleisölle parastaan harvinaisessa yhteiskonsertissaan. Tähtiä säestää konsertissa 10-henkinen orkesteri kapellimestari Jukka Nykäsen johdolla. Vaatimattomasti nimetty ”Bändeistä bändein bändi” on hioutunut yhteen seitsemän vuoden aikana, ja jokainen orkesterin jäsen on oman soittimensa virtuoosi. Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmasta tutut tanssinopettajat Jutta ja Sami Helenius tarjoavat silmän iloa ja tanssin hurmaa solistien taustalla. Lisäloistetta konserttiin tuovat Jukka Rintalan suunnittelemat lavastus ja puvustus.

- Tämä poikkeuksellinen tähtikaarti nähtiin ensimmäisen kerran samalla lavalla viime vappuna loppuunmyydyssä Musiikkitalossa. Kaikki esiintyjät lähtivät innolla mukaan myös tänä vuonna ja ohjelmistoa on hiottu entistäkin paremmaksi, kertoo tuottaja Lilja Kainulainen Lilja Production -tuotantoyhtiöstä.

Konsertissa kuultavan ohjelmiston monipuolisuus korostaa solistien huimaa muuntautumiskykyä. Mukana on operettia, musikaalisävelmiä, tangoja, ikivihreitä klassikoita ja tietysti menoa ja meininkiä kevättunnelmissa!

Konsertin kesto 2h 30min., sis. väliaika 20min.

TILAA VÄLIAIKATARJOILUThttp://konserttitalocatering.webink.fi/

Turun konserttitalo
Lauantai
6.4. 14:00
Liput
62,50 €