Muuta tekstin kokoa:

Psst! Meni jo.

Tango del Ángel

Henrik Sandås, bandoneón ja musiikin johto
TFO:n sinfonietta-kokoonpano

Tango del Ángel on bandoneonisti Henrik Sandåsin suunnittelema ja sovittama sinfoninen tangokonsertti, jonka keskiössä on Astor Piazzollan argentiinalainen tango nuevo, taiturimainen sekoitus perinteisen tangon eksotiikkaa, romantiikkaa ja monia eri musiikkityylejä. Sandås on koonnut Piazzollan enkeli- ja paholaisteemaan 60-luvulla sävelletyistä teoksista laajan orkesterisarjan, joka muodostaa konsertin ensimmäisen osan. Konsertin toisessa osassa kuullaan Piazzollan sovituksia tangon kulta-ajan kappaleista sekä huikean virtuoosinen "Tango Ballet"  bandoneonille ja sinfoniaorkesterille sovitettuna. Sandåsin sovituksissa niin Piazzollan svengaava tango nuevo kuin argentiinalaisen tangon kulta-ajan kappaleet muuntuvat sielukkaaksi ja intohimoiseksi konserttitangoksi. Sovitukset ja orkestraatio ovat Astor Piazzollan ja Henrik Sandåsin käsialaa.

Henrik Sandås on yksi arvostetuimpia  bandoneontaiteilijoita Suomessa ja kysytty vieras ulkomailla. Tango nuevon ohella Sandås omistaa aikaansa myös konserttiharmonikalle ja taidemusiikille. Hänet tunnetaan soolouran lisäksi Quartet Ajaton ja Nuevo Quinteto Otra Vez –yhtyeistä.

Konsertin kesto n. 2 h. Yksi väliaika.
Lindblom-salin tarjoilupiste palvelee illan ajan.

Menu:                                          
Tapas-lautanen, iltapala
Marinoidut oliivit & valkosipulit
Sopivasti kypsytettyä Manchego-juustoa
Simpukoita
Grillattua kanaa
Chorizo makkaraa
Matgladin tomaattihilloa
Juusto- & yrttileipää
20,00 € / hlö
Kaikki ruoka on laktoositonta

Konserttiin on mahdollista ostaa Saaristomeri-lippu. Lipun hintaan lisätään 5 euroa, joka lahjoitetaan lyhentämättömänä Saaristomeri-keräykseen.
Lisätietoa lipputyypistä.

Lindblom-sali
Torstai
23.5. 18:30
Liput
23,00 € | 18,00 € | 9,00 €