Muuta tekstin kokoa:

Psst! Meni jo.

Tangon seitsemän veljestä

Viime syksynä suuren suosion saavuttanut ainutlaatuinen Tangon Seitsemän Veljestä konserttikiertue saa jatkoa! Myös tulevan kiertueen konserteissa keskiössä on Tango, niin kotimainen kuin ulkomainenkin. Tangossa on monipuolisuutta, tunnetta, ja intohimoa - siksi tango on ollut ja tulee olemaan suosittu musiikkilaji niin ulkomailla, kuin kotimaassakin.

On sanottu, että iskelmää osaa laulaa kuka tahansa, mutta tangoa pitää osata tulkita. Tänä vuonna mukana on toinen toistaan hienompia tangojen tulkkeja. On nuoruutta, kokemusta, suurta karismaa ja juhlavuoden loistetta! Tulemme jälleen kuulemaan ja kokemaan tangon monipuolisuuden kaikkine iloineen, suruineen, rakastumisineen ja katkerina eroineen. Konsertin juontaa tangokuningas Marko Maunuksela, joka on mm. tuttu "Paikka auringossa" -radio-ohjelmasta.

Konserttikiertueella nähdään yhteensä kahdeksan tangon tulkkia, mutta esiintyjät vaihtelevat paikkakunnittain. Turun konserttitalolla esiintyvät Tomi Metsäketo, Kari Hirvonen, Tommi Soidinmäki, Mikko Mäkeläinen, Marko Maunuksela, Mika Pohjonen ja Markus Allan.

Turun konserttitalo
Sunnuntai
24.11. 19:00

Konsertin kesto 2h 10min, sis. väliaika 40min.

Liput
45,00 €