Muuta tekstin kokoa:

Psst! Meni jo.

PERUUTETTU: Valovoimaa

Julian Rachlin, kapellimestari ja viulu
Sarah McElravy, alttoviulu
Turun filharmoninen orkesteri

Johann Sebastian Bach: Kaksoiskonsertto d-molli BWV 1043
Franz Schubert: Sinfonia nro 8 h-molli ”Keskeneräinen”
Max Bruch: Romanssi alttoviululle ja orkesterille F-duuri op. 85
Johannes Brahms: Haydn-muunnelmat op. 56a

Huom.! Ohjelmassa muutos alkuperäisiin tietoihin. Bruchin kaksoiskonsertto ja Tšaikovskin Romeo ja Julia jäävät pois. Tilalla kuullaan myöhäisbarokin helmi ja Bachin suosituimpiin teoksiin kuuluva kaksoiskonsertto Rachlinin ja McElravyn esittämänä sekä McElravyn tulkinta Bruchin kauniista Romanssista. Schubertin sinfoniaklassikko "Keskeneräinen" ja Brahmsin Haydn-muunnelmat pysyvät ohjelmassa. 

Julian Rachlinin ja Sarah McElravyn valovoimainen yhteissoitto hullaannutti yleisön vuonna 2017. Maailman merkittävimmillä konserttilavoilla esiintyvät tähtitaiteilijat tulkitsevat duona Bruchin mieleenpainuvan kaksoiskonserton. Konsertti hellii romantiikan musiikin ystäviä, kun koko ohjelmisto on täynnä aikakauden keskeisimpien säveltäjien teoksia. Kaksoiskonserton jälkeen uppoudutaan Schubertin klassikkoaseman saavuttaneeseen sinfoniaan ja muunnelmamestari Brahmsin Haydnin kunnioitukseen.

Konserttia edeltää Pieni alkusoitto klo 18.15 Konserttitalon ylälämpiössä. Vapaa pääsy konserttivieraille. 
Yhteistyössä Turun konservatorion ja musiikkiopiston kanssa toteutetussa sarjassa oppilaitoksen musiikinopiskelijat esittävät illan sinfoniakonserttiin istuvaa musiikkia. 

Turun konserttitalo
Torstai
14.5. 19:00

Kesto noin 2 h. Väliaika.

Liput
24,00 € | 19,00 € | 9,00 €