Muuta tekstin kokoa:

Julian Rachlin ja Sarah McElravy TFO Liven tähtinä 14.5.

TFO:n verkkokonserttilähetysten toukokuun kohokohtana koetaan Julian Rachlinin ja Sarah McElravyn kotikonsertti torstaina 14.5. klo 19.

Konsertin ohjelmassa on klassisen musiikin suosikkeja. Kuuden kappaleen kokonaisuus koostuu Schubertin, Kreislerin, Šostakovitšin, Pendereckin, Bartókin sekä Prokofjevin teoksista. Konsertissa esiintyy myös pianisti Sophie Rachlin. Lähetyksen nauhoituksesta ja editoinnista vastaa Philipp Treiber.

Maailman merkittävimmillä konserttilavoilla esiintyvien tähtitaiteilijoiden kotikonserttia pääsee seuraamaan osoitteesta tfo.fi/live. Verkkolähetyksen seuraaminen on maksutonta, ja lähetyksen voi katsoa myös jälkeenpäin.

Viulisti, alttoviulisti ja kapellimestari Julian Rachlin on aikamme arvostetuimpia muusikoita. Ensimmäiset 30 vuotta urastaan hän on esiintynyt solistina maailman johtavien kapellimestarien ja orkesterien kanssa. Rachlin on Royal Northern Sinfonian, Turun filharmonisen orkesterin ja Kristiansandin sinfoniaorkesterin päävierailija.

Kanadalainen viulisti ja alttoviulisti Sarah McElravy luo kansainvälistä uraa konserttien ja resitaalien soittajana, kuin myös tekemällä laajasti yhteistyötä kamarimusiikin saralla. McElravy on perustajajäsen palkitussa Linden String Quartet-ryhmässä, jota The Strad -lehti on kehunut ”hiotuksi, säteileväksi ja teräväksi”.

Katso konsertti
Lue lisää