Muuta tekstin kokoa:

Elokuussa otetaan varaslähtö tapahtumasyksyyn!

Elokuu on alkanut ja musiikkitapahtumia siintää jo aivan näköpiirissä! Ennen syyskauden avajaiskonsertteja otetaan varaslähtö tulevaan konserttikauteen. 
Turun filharmonisen orkesterin kamarimusiikkiyhtyeet esiintyvät Tuomiokirkossa, Betel-kirkossa ja Ylösnousemuskappelissa. Ohjelma täydentyy elokuun aikana.
Lauantain 22.8. Vaellus - auf der Wanderung -konserttien liput ovat myynnissä Konserttitalolla ja Lippupisteen myyntipisteissä. Muihin tapahtumiin on vapaa pääsy. 

Liput myynnissä: nykytanssin ja musiikin kokonaisteos Vaellus 22.8.

Vaellus – auf der Wanderung on tilasidonnainen nykytanssin ja musiikin kokonaisteos.

Suomalais-saksalainen yhteistyö Vaellus – Auf der Wanderung sai ensiesityksensä Turun Musiikkijuhlillla 2012 ja on sittemmin herättänyt kansallista ja kansainvälistä huomiota.  Vaellus-teos yhdistää Franz Schubertin (1797-1828) mestarillisen jousikvarteton nro 14 d-molli ”Tyttö ja kuolema”, saksalaisen tanssiteatterin uranuurtajan Susanne Linken (1944-) duettokoreografian kahdelle nykytanssijalle sekä ympäröivän arkkitehtuurin kertomukset.  Teos luo visuaalisella ja auditiivisella kauneudellaan tilan hiljentymiselle ja läsnäololle. 

Esitykset lauantaina 22.8. klo 16 ja 19 Ylösnousemuskappelissa, Hautausmaantie 21, 20720 Turku. 

Lue lisää: Vaellus - auf der Wanderung

Liput myynnissä nyt

Osta liput Konserttitalon lipunmyynnistä tai Lippupisteen verkkokaupasta
Lippujen hinnat ovat 25 | 20 | 10 euroa. Lippupisteen kautta hintoihin lisätään palvelumaksut. Esitystä ei voi yhdistää Turun filharmonisen orkesterin SOS-sarjaan.

Taiteiden yönä 13.8. kaksi konserttia Tuomiokirkossa

Turun filharmoninen orkesteri on mukana Taiteiden yössä, joka järjestetään tänä vuonna torstaina 13.8.  TFO esittää Taiteiden yössä kaksi konserttia Tuomiokirkossa. Kesäillasta nautitaan yöhön asti, kun ohjelma alkaa iltaserenadilla klo 19-20, ja päättyy yömusiikkiin klo 21.30-22.15. Molempiin tapahtumiin on vapaa pääsy. 

Lue lisää:

Lisäksi Turun avantouimarit järjestävät Taiteiden yönä Avantosaunakonsertin 13.8. klo 19, liput 5 €. Lisätietoja Avantouimareiden sivustolta. 

Kesäillan klassinen 12.8. 

Pianotrio esittää kesäillassa Betel-kirkossa kevyitä klassisen musiikin kappaleita. Mukana muun muassa Heino Kasken tunnelmallinen soolopianoteos Yö meren rannalla. Vapaa pääsy.
Lue lisää

Hyvän mielen seitsikkokonsertti 14.8. 

Turun filharmoninen torviseitsikko unelmoi elokuun tunnelmissa Turun tuomiokirkon terassilla. Ohjelmassa nostalgista kotimaista musiikkia. Vapaa pääsy.
Lue lisää

Kesäklassinen Tuomiokirkossa 25.8.

TFO:n muusikot esittävät Mozartin oboekvarteton ja Brucknerin jousikvinteton Tuomiokirkossa. Vapaa pääsy.
Lue lisää

Avoin harjoitus: VoxFemina 26.8.

Vox Femina on kollaasinomainen installaatioesitys naisen elämästä. Se on korona-ajan taiteiden välinen yhteistyö, joka on luotu pääosin etätyöskentelynä. Tilaisuudessa nähdään esityksen harjoitus. Vapaa pääsy.
Lue lisää

Turvallisuutesi on meille tärkeää

Kauden ohjelmistossa ja tapahtumasuunnittelussa huomioidaan koronaviruksen aiheuttamat rajoitukset ja THL:n antamat turvallisuusohjeistukset.

Tapahtumiin otetaan pienempi kuulijamäärä turvavälien säilyttämisen vuoksi. 

Ohjeita konserttikävijöille:

  • Vierailethan meillä vain terveenä. Jos sairastut tai koet mahdollisia COVID-19-tartuntaan viittaavia infektio-oireita, voit poikkeuksellisesti perua lippusi ottamalla meihin yhteyttä: kulttuuri.myynti@turku.fi tai (02) 262 0333. 
  • Noudata 1-2 metrin turvavälejä muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaan vieraillessasi Turun konserttitalolla.
  • Muista hyvä käsihygienia.
  • Yski ja aivasta hihaan tai nenäliinaan.
  • Halutessasi voit käyttää maskia osallistuessasi tapahtumiin.