Muuta tekstin kokoa:

Elokuussa musiikki soi kaupungin merellisessä ympäristössä

Elokuussa nautitaan musiikista kaupungin merellisessä ympäristössä! Musiikkia, meri ja mielenrauha - kokonaisuuden myötä otetaan varaslähtö syyskauteen, ja tapahtumia löytyy jokaiseen makuun loppukesän tunnelmissa ajalla 15.-29.8. Orkesterin pienryhmät esiintyvät muun muassa Ruissalon tunnelmallisissa villoissa, kirkoissa, Uittamon paviljongilla sekä Brinkkalan ja kirjaston sisäpihoilla. 

Tapahtumat ovat pääosin maksuttomia, mutta niihin tulee ilmoittautua erikseen. Ilmoittautumiset aukeavat 2.8., ja ilmoittautumaan pääsee alla olevien tapahtumalinkkien kautta. 

Tapahtumat järjestetään viranomaisten koronaohjeiden mukaan asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuus huomioiden. Päivitämme turvallisuusohjeita tarvittaessa.

Elinvoimaa kulttuurista -sarja kruunaa kokonaisuuden

Kulttuurihyvinvointiin keskittyvä erillinen sarja kruunaa kokonaisuuden. Kulttuuri tekee hyvää! Turun kulttuuripääkaupunkivuoden 2011 slogan syttyy eloon TFO:n ja kirjaston tapahtumakokonaisuudessa alkusyksyllä. Yleisöluennoista, TFO:n hyvinvointikonserteista sekä luentojen yhteydessä koettavista taidevarteista koostuva Elinvoimaa kulttuurista -sarja keskittyy kehon ja mielen hyvinvointiin. Sarjaan kuuluvat konsertit Musiikkia ja mielenrauhaa, Sound Healing Concert sekä Joogaa meren äärellä. Sarjaan kuuluu seitsemän luentoa. 

Luontosinfonia soi Itämeripäivänä

Turun filharmoninen orkesteri esittää torstaina 26.8.2021 klo 21 Forum Marinumin edustalla Luontosinfonian live-ensiesityksen. Tapahtumaan on vapaa pääsy, ja illan aikana Forum Marinumin edustalla nähdään myös muuta ohjelmaa. 

Katso kaikki tapahtumat:

Ilmoittaudu tapahtumiin näistä linkeistä

Tässä listauksessa ovat tapahtumat, joihin tulee ilmoittautua etukäteen. Ilmoittautumislinkit löytyvät myös tapahtumasivuilta.