Ändra textens storlek:

Mestaritrio avaa kevätkauden

Viulisti Baiba Skride, sellisti Harriet Krijgh ja pianisti Lauma Skride ovat tuttu näky maailman suurilla konserttilavoilla. Trio esiintyy paljon yhdessä, ja Ludwig van Beethovenin kolmoiskonsertto kuullaan heidän tulkintanaan tällä kaudella Turun lisäksi myös Prahassa, ja trio levyttää teoksen Hannoverissa. Tule kuuntelemaan maailman ykkösnimiä! 

Mestaritrio

Turun konserttitalossa to 9.1. ja pe 10.1. klo 19.
Ohjelmassa Beethovenin kolmoiskonsertto C-duuri sekä Bruckerin 2. sinfonia kapellimestari Andreas Speringin johdolla. 
Liput tästä tai Konserttitalon kulttuurikauppa Ars Musicasta (avoinna arkisin klo 12-17).

Baiba Skride

Baiba Skride voitti 1. palkinnon kuningatar Elisabetin musiikkikilpailussa vuonna 2001. Hän on monien orkestereiden ja kapellimestareiden suosiossa ja kansainvälisesti kysytty kamarimuusikko. Baiba on yksi Skride Quartetin perustajajäsenistä ja esiintyy lisäksi paljon duona siskonsa Lauman kanssa.

Harriet Krijgh

Harriet Krijgh on soittanut Euroopan, Pohjois-Amerikan ja Aasian merkittävimmillä konserttilavoilla. Krijgh on kysytty kamarimuusikko, johtanut Utrechtin kansainvälistä kamarimusiikkifestivaalia kaksi vuotta perustanut vuosittaisen kesäfestivaalin ”Harriet & Friends” vuonna 2012 Itävallassa.

Lauma Skride

Lauma Skrideä on ylistetty tulkinnoistaan saksalaisen klassismin ja romantiikan ajan musiikin parissa. Hänelle on myös myönnetty Bonnin Beethoven Ring -palkinto vuonna 2008. Lauma on yksi Skride Quartetin perustajajäsenistä ja esiintyy lisäksi paljon duona siskonsa Baiban kanssa.

Kuvassa vasemmalta oikealle: Harriet Krijgh, Baiba Skride, Lauma Skride.