Ändra textens storlek:

I augusti ljuder musiken i stadens havsnära miljöer

I augusti njuter vi av musiken i stadens havsnära miljöer! Med programhelheten Musik, havet och sinnesfrid tar vi en tjuvstart till höstsäsongen, och programpunkter finns för alla smaker i sensommarens stämningar mellan den 15 och den 29 augusti. Orkesterns småensembler uppträder bland annat i stämningsfulla villor på Runsala, i kyrkor, Uittamopaviljongen, på åfärjan och Brinkalas innergård.

Programpunkterna är i huvudsak gratis, men man bör anmäla sig i förväg. Anmälningarna öppnar den 2 augusti, och du kommer till de elektroniska anmälningsblanketterna via länkarna nedan. Fredagen den 20 augusti ges den avgiftsbelagda konserten Jouset merellä! (sv. Stråkar till havs!), och biljetterna släpps tisdagen den 10 augusti.

Evenemanget ordnas enligt myndigheternas bestämmelser med anledning av coronaviruset, och beaktar såväl kundernas som personalens trygghet. Säkerhetsanvisningarna uppdateras vid behov.

Anmäl dig till konserterna

I denna lista hittar du programpunkterna som kräver förhandsanmälning. Anmälningsblanketterna samt konsertbeskrivningarna är på finska.